Aktywne Wpisy

Femme-nie-Fatale +181
Wykop tak zrył mi banie, że jak przechodziłam teraz obok jakiejś białej laski ze śniadym dzieckiem, to jedyne co miałam w głowie to MOKEBE, PRZYPADKOWY MUXRZY-N i OREO XDDDD
#przypadkowymurzyn #rozowepaski #mokebe #zwiazki
#przypadkowymurzyn #rozowepaski #mokebe #zwiazki

witold54 +54

#logikarozowychpaskow #p0lka #heheszki #prawo #rozowepaski
źródło: temp_file7160241266993118228
Pobierzźródło: RUqr1FuU6zACw5Bi
Pobierz@bezbekpol: dla Ciebie być może nie, ale jeśli weźmiemy pod uwagę obecną sytuację, gdzie ponad 20% osób jest samotnych (i realnie z tego powodu cierpi), dodatkowo nawet trendy w mediach się powoli będą zmieniać i seksualizacja w filmach oraz serialach prawdopodobnie będzie odchodzić do lamusa na rzecz przyjaźni, i prawdziwych, długoterminowych związków (czyli wracamy do tego, co było 50+ lat temu), zamiast szybkich numerków, które teraz są propagowane, to okazuje się, że ludzie mają dosyć rozpusty. Pomijam już kwestie tych ludzi, którzy chcą wejść w relację, ale mają różne bariery postawione na swojej drodze, czy to ekonomiczne, psychiczne czy wygląd, i sprawia to, że każdym związkiem by się zadowolili. Ty próbujesz wmówić, że trzymanie się jednego tzipska / kutacha jest złe, a ja twierdzę, że każdy mierzy na tyle wysoko, na ile potrafi i chce. Jest cała masa ludzi, którym poznawanie ludzi, wchodzenie w relacje sprowadza olbrzymie problemy, a Ty im teraz mówisz, że nie mają być w związku z jedną osobą, tylko poskakać na kilku, żeby sprawdzić jak to jest. Kompletnie ignorujesz takich ludzi. Jeśli komuś przez całe życie wystarcza jedno kobieta / mężczyzna, to nie mam z tym problemu, niezależnie od tego, na jakich wartościach się ta relacja opiera.Twoja argumentacja opiera się na Twoich doświadczeniach, moja opiera się na moich doświadczeniach, obserwacji innych ludzi oraz badań.
W skrócie: nie masz racji.