Wpis z mikrobloga

Dzisiaj mija z siedem lat odkąd zniszczyłem swoje życie. Siedem lat w ciągu których każdy dzień spędziłem tak samo. Bez wyjątku. Scrollowanie wykopu, twitcha, youtube'a, peppera, discorda. Przez cały dzień. Czasem przeplatane graniem w lola, csa albo metina. Nie potrafie robić nic innego. Nawet nie wiecie ile razy próbowałem i nigdy mi się nie udało. Ileż to razy w głowie osiągałem wszystko (spędzałem produktywnie 1 dzień). Nie wiem czy ze mną jest coś nie tak, czy jestem po prostu tak ekstremalnie leniwy. P---------m sobie najlepsze lata życia, a do tego nieodwracalnie zniszczyłem zdrowie siedząc dzień w dzień po 14h przed komputerem w niewygodnej pozycji. Mam zniszczone barki, biodra i kręgosłup, codziennie zmagam się z silnym bólem. Nie moge już tyle wysiedzieć przed kompem, bo nie wytrzymuje z bólu, więc do mojej codziennej rutyny dodałem leżenie w łóżku i patrzenie się w sufit. Nie potrafię się wyrwać z tego limbo. Prawie codziennie próbuje to zrobić, mówie sobie że wreszcie zrobie coś produktywnego, coś innego, a i tak zawsze kończy się tak samo.

#przegryw #depresja #zalesie
uzaleznionyodsmutku - Dzisiaj mija z siedem lat odkąd zniszczyłem swoje życie. Siedem...

źródło: 1595420336.arlekinoff_9khqyw5k7kw

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@uzalezniony_od_smutku: masz zniszczoną psychikę a rutyna dzia codziennego była dla ciebie ucieczka przed czymś.
Wątpię abyś sam sobie poradził. Potraktuj swój stan jak chorobę z którą musisz udać się do lekarza.

Nie bądź jak typowy alkoholik który uważa, że nie ma problemu z alkoholem. Masz ogromny problem i potrzebujesz pomocy specjalisty.

Dobrze, że piszesz o tym.
  • Odpowiedz
@uzalezniony_od_smutku: Co do bólu pleców to krzesło ergonomiczne jest obowiązkowe dla osoby która siedzi sporo przed komputerem, tak samo jak ćwiczenia na plecy, ja robię z jakąś darmową apką i jest git, chociaż miałem okres cholernych bólów.
  • Odpowiedz