Aktywne Wpisy
wrokikus1 +71
Mieszkam we Wrocławiu od 2010 roku i z roku na rok mam coraz mocniejsze poczucie, że to miasto mnie po prostu dusi. Wrocław stał się ofiarą własnego marketingu i zmierza prosto w stronę krakowskiego „disneylandu”, gdzie wszystko jest „za bardzo”. Ścisk osiągnął już poziom krytyczny – to nie tylko kwestia korków, ale poczucia, że wszędzie jesteś w puszce sardynek. Chcesz iść na spacer? Depczesz po piętach ludzom w parku. Chcesz zjeść obiad

sumoch0j +88
źródło: custom_MS8In0FSygYX
Pobierz

źródło: temp_file4722913580963294783
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Urajah:
Oczywiście, że kobiety. Mnie osobiście brzydzą czarni i raczej większość facetów też. W ogóle najbardziej mnie rozwala, że ona założyła normalną rodzinę i teraz będzie udawać przykładną matkę. P------e.
Fajnie pooglądać sobie Azjatki czy latynoski, ale zapisach ich potu jest wstrętny
@travisbickle1899: Serio? Myślałem, że jak założyła rodzinę to nastąpiła zmiana o 180 stopni. Przecież jak ten facet się jej nie brzydzi, jak przychodzi z "pracy"? Nawet jakby była już nieaktywna to i tak obrzydliwe. I dzieci w szkole na pewno będą wiedzieć, czym zajmowała się matka, więc zajebiste dzieciństwo.
@pedros92: ale jednak znasz ja z tych czy podobnych filmow, czyli bylo klepane ( ͡° ͜ʖ ͡°)