Aktywne Wpisy

G06DbT +19
Murcki, ale akcja.
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
źródło: 1000034996
Pobierz
vieveble +22
Za godzinę będzie cięte
źródło: temp_file915873492738451494
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
@Dawo9889: Za chińskie łapówki dla eurokratów jeszcze nie takie cuda będziemy oglądać. Ekologia to jest ideologia dla naiwnych.
@KrzysiuPG: ten co mam też ma wymienne okńcówki i ładuje się po kablu, mówisz że te wymienione przez Ciebie lepsze? Ja i tak jedynie mango biorę.
źródło: Piec-Kotly-wegiel-brunatny-wegiel-kamienny-13-kW
Pobierz@MateMizu: Przestowalem już wiele premixow zawsze tylko sole nikotynowe.
Niestety nie trafiłem na żadną firmę która ma tak dobry smak jak jednorazówki.
Jak vapujesz to miło jakbyś coś polecił, lubię słodkie smaki.
Ja bardziej karmię nałóg, więc się nie znam, alee... Nie utrudniam sobie życia.
Aisu ma dobre smaki, bardzo zbliżone do jednorazówek. Są słodkie, najciekawszy z tej firmy jest ogórek (nigdzie nie spotkałem). Smak jest dosłownie taki jakbyś jadł słodkiego ogórka.
Musiałbym się przejść i dokładnie zobaczyć, bo nie kupuje firmami, a jak już to nigdy nie mogę spamiętać, bo są dziwne nazwy. Kiedyś kupiłem takie dobre na chłodziku (Jakaś
@MateMizu: Dzięki za odpowiedź.
Kilka lat temu robiłem olejki mieszając wszystkie składniki tak jak i kręciłem grzałki.
Teraz mi się nie chce. Wlewam olejek, ładuje i tyle z obsługi.
No nic, dalej będę szukał i liczył na rady "eksperow" z vapeshopw