Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Otwórz sobie binga i wyszukaj olejki. Porównaj ceny to zobaczysz.

@Majkel2008: Tylko że olejku w butelce masz 10ml a w jednorazówce 2ml. A nasz kochany pis wprowadził akcyze bazującą od ilości płynu czyli olejek mający 10ml ma większą akcyze niż cały jednorazowy sprzęt co ma tylko 2ml :)

Najlepszy jest fakt że taka jednorazówa u pana chinola kosztuje niecałe 2 złote a jak już jest legalnie u nas to już
  • Odpowiedz
@Tostownica: Powiedz po prostu aby ci dali sól z dużą ilością słodzika, taką słodką jak w jednorazówkach.

Też kiedyś się bawiłem jak te pierwsze epety powstawały, mildy, volishe, p1, tesle, smoki i tak dalej i tak dalej xD. Nawet budowałem mechaniki. Teraz nawet nie wiem jakiego podzika mam, ale jest wielkości zapalniczki i jak kupuje grzałkę to mówię "do takiego czegoś" pokazując xD.
  • Odpowiedz
@Dawo9889
Też się nad tym zastanawiam oraz dlaczego zezwala się na mikroplastik w filtrach papierosowych...¯_(ツ)_/¯

Zresztą takich tematów zauważam jeszcze wiele
  • Odpowiedz
Przecież bardziej opłacalne jest kupienie jakiegoś e-peta za 100zł i zalewanie go olejkiem jaki tylko sie chce,

@Dawo9889: Widocznie nie, bo to trzeba poszukać ten liquid dopasować poczytać - a tu wymieniasz i masz i urządzenie i jakiś płyn wątpliwej jakości jednocześnie przy zakupie ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz