Aktywne Wpisy

midnight +66
Po prawie 15 latach prób, udalo mi się w końcu zawieść brata na odwyk do szpitala na detoks. Musiał być trzeźwy na izbie przyjęć, więc miał juz takie delirium, że na wózku go wiozłem, nie życzę najgorszemu wrogowi takich doświadczeń jakich doświadczyłem przez te wszystkie lata, zobaczymy co bedzie. #alkoholizm

InnyWymiar90 +36
źródło: temp_file8407237754470735332
Pobierz

@Majkel2008: Tylko że olejku w butelce masz 10ml a w jednorazówce 2ml. A nasz kochany pis wprowadził akcyze bazującą od ilości płynu czyli olejek mający 10ml ma większą akcyze niż cały jednorazowy sprzęt co ma tylko 2ml :)
Najlepszy jest fakt że taka jednorazówa u pana chinola kosztuje niecałe 2 złote a jak już jest legalnie u nas to już
Też kiedyś się bawiłem jak te pierwsze epety powstawały, mildy, volishe, p1, tesle, smoki i tak dalej i tak dalej xD. Nawet budowałem mechaniki. Teraz nawet nie wiem jakiego podzika mam, ale jest wielkości zapalniczki i jak kupuje grzałkę to mówię "do takiego czegoś" pokazując xD.
Też się nad tym zastanawiam oraz dlaczego zezwala się na mikroplastik w filtrach papierosowych...¯_(ツ)_/¯
Zresztą takich tematów zauważam jeszcze wiele
@Dawo9889: Widocznie nie, bo to trzeba poszukać ten liquid dopasować poczytać - a tu wymieniasz i masz i urządzenie i jakiś płyn wątpliwej jakości jednocześnie przy zakupie ¯\(ツ)/¯
https://wykop.pl/link/7266789/szybki-sposob-na-zdobycie-darmowych-akumulatorkow-do-projektow-diy/