Aktywne Wpisy

SystemHalted2_0 +127
Moment przejścia z Windows 11 na Fedorę był chyba najlepszą decyzją od bardzo dawna. Serio, jakby ktoś mi wcześniej powiedział, że system może nie walczyć ze mną tylko po prostu działać, to bym nie uwierzył. To dojrzały, szybki i elegancki system, który daje mi pełną kontrolę i nie próbuje na każdym kroku wciskać konta online, telemetrii, reklam ani asystentów z AI, których nikt nie prosił.
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
źródło: temp_file1560360692872629706
Pobierz
naganiaczherculesa +343
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#psychologia #zwiazki
Kiedyś miałem żonę i w-------a mnie ona rosyjskimi rzeczami, ale dzisiaj wspomnę o jednej i jestem ciekawy waszej opinii jako psychologów:
Otóż kiedy robiliśmy zakupy i kasjerka powiedziała kwotę do zapłacenia, to ta moja ex rzucała do mnie taki tekst: "wyskakuj z kasy"
Nie chodzi mi o to że to ja miałem zapłacić a nie ona, powiedzmy że z góry było wiadome że płacę ja.
Ale co mnie w tym w-------o to taka nutka pogardy, ona by pewnie powiedziała że to żart, no ale dla mnie to jest żart oparty na tym że okazuje pogardę mężowi po to, aby się popisać przed kasjerką z biedronki.
Co o tym myślicie?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
To nie była nutka pogardy, tylko Twój kijek w dupce ( ͡° ͜ʖ ͡°) i zbyt głęboka rozkmina. Pewnie mieliście sztywno w związku.
Nie wiem, ja bym przyłożył kartę i powiedział że Twój kredyt wdzięczności właśnie osiąga maksimum. Nie spłacisz tego XD Cokolwiek. Przecież wiadomo, że powiedziała to dla atmosfery.
Ogólnie wśród ludzi potrafiła żartować w taki sposób że mnie wyśmiewała. Nie celowo konkretnie przy kimś, ale np.w restrauracji czy na ruchliwym pasażu w galerii gdzie mnóstwo ludzi obok nas słyszało.
Teksty typu:
"ale Ty jesteś mało domyślny, ech faceci"
"co Ty byś beze mnie zrobił, o wszystkim
@mirko_anonim: historia wyrwana z dvpy. Rozpamiętujesz jakieś stare śmieci, nie umiałeś ogrywać sytuacji na swoją korzyść, nie wiesz co masz myśleć, minęło sporo czasu (rozwód trochę trwa, nieprawdaż) a ty dalej w lesie. Obraz nędzy i rozpaczy.
@mirko_anonim: Niech zgadnę: jak to mówiła to przewracała oczami?
@kosmita: co to jest za związek, w którym trzeba "ogrywać sytuacje na swoją korzyść"? Co z niego za przyjemność? To tylko kula u nogi i to u każdego człowieka, który ma sumienie i nie ma masochistycznych skłonności
@Pandillero: nie każdy musi to rozumieć.
Można sobie z tego nie zdawać sprawy, udawać że "moja królewna taka nie jest".
@kosmita: to chyba ja faktycznie jestem jakiś inny że tego nigdy nie próbowałem xD
@kosmita: Jedyna skuteczna metoda to nieruchać do końca życia jak alternatywy nie ma a nie bawić w jakieś gierki dla toksycznych ludzi.
@kosmita: to, że z blackpilla się dowiedziałeś, że większość jest taka a taka nie znaczy, że wszyscy tacy są.