Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: trzeba być zajebiście odklejonym, żeby komentować i przekazywać przez swój filtr społeczny to co się usłyszało od żony i to jak ona to to odebrała, a później przekazała też przez swój filtr, to, ile pieniędzy idzie na edukację dzieci z problemami w Anglii, jakie to trudności w komunikacji ma się z rodzicami owych dzieci i w pokraczny sposób przekładać to na Polskę, i okraszać to ankietą antyimigracyjny. tzn. trochę
  • Odpowiedz
@Wszystko_albo_nic: wiesz. może jestem nieco bardziej krytyczny i sceptyczny co to takich statystycznych wypowiedzi na tym portalu od losowych ludzi jak ty, czy anegdotycznych dowodów jak autor wpisu, niż większość użytkowników, także z chęcią bym się zapoznał ze statystykami, na których bazowałeś pisząc swoją wiadomościach, bo takie "a mi się wydaje..." to wiesz, takie raczej
  • Odpowiedz
@Castellano: statystyki sa rasistowskie jak chyba wiesz ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie mozna w takich statystykach wykazywac ani rasy ani religii osob. Proponuje wycieczke pod wybrane szkoły specjalne w wymienionych krajach. Mieszkam za granica i mam niestety ale naoczne dowody, co dla ciebie jest niewiarygodne. Wiem, ze lepiej udawac, ze czegos nie ma.
  • Odpowiedz
@Wszystko_albo_nic: czyli w sumie twoim jedynym argumentem jest "bo tak mi się wydaje"? no spoko, możesz w to wierzyć, ale nadal nie rozumiem do czego dążysz w swoim komentarzu, bo to jest dla mnie zagadką. masz zamiar mnie przekonać dowodem anegdotycznym, który już wytknąłem autorowi? umniejszyć w jakiś sposób ostatnim zdaniem, czy narzucić pewną narrację, że ja chcę coś udawać? wiesz takie płytkie i odrażające mikro manipulacje możesz stosować dla
  • Odpowiedz
@Castellano: ciezko jest przekonac kogos o warunkach i zyciu w innym kraju, skoro mueszkasz w Polsce i nie masz jak naocznie sprawdzic co sie dzieje za granica. W statystykach nie moze byc info o pochodzeniu, rasie i wyznaniu. Jest to niezgodne z narracja o niedyskryminowaniu. Milych snow na jawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Kiedyś się dziwiłem po co te emigranty się pchają na tych łodziach i pontonach do Europy,

Bo im amerykańce rozwalają kraje, a w zamian kupują bilety do europy, żeby nas destabilizowali.
  • Odpowiedz