Aktywne Wpisy

zajsty +374
W 29 kolejce Harry Kane cały mecz spędził na ławce rezerwowych.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL29
Pobierz
Substytut +19
Pytanie do fanów #samochodoza #konfitura
Czy na prawdę popieracie zachowanie Konfitury/Samochodozy do kobiety, która w zaden sposób nie łamała przepisów? Kobieta w Volvo miała przez nich utrudniony przejazd (i debila co źle zaparkował), a Ci jeszcze podkręcali sytuację, bardziej utrudniając jej minięcie tego pojazdu, denerwując nagrywaniem, bieganiem po jezdni koło samochodu + możliwy stres, bo zrobił się przez to korek.
Na serio uważacie, żę to normalne? Cieszy was
Czy na prawdę popieracie zachowanie Konfitury/Samochodozy do kobiety, która w zaden sposób nie łamała przepisów? Kobieta w Volvo miała przez nich utrudniony przejazd (i debila co źle zaparkował), a Ci jeszcze podkręcali sytuację, bardziej utrudniając jej minięcie tego pojazdu, denerwując nagrywaniem, bieganiem po jezdni koło samochodu + możliwy stres, bo zrobił się przez to korek.
Na serio uważacie, żę to normalne? Cieszy was
źródło: volv
Pobierz

Niby jak 180cm w wieku 17cm to over według was? XD
@Kuba04 większe znaczenie w życiu ma wzrost niż wiedza, zwłaszcza ze szkoły
180cm to dobry wzrost do życia bo wtedy już nie jesteś niski poza tym typ ma 17 lat a rośnie się zazwyczaj do 18 lub nawet do 21 wieku więc mówienie że "więcej już nie urośnie" raczej nie jest prawdziwe chociaż ten 1cm jeszcze urośnie lub więcej
nie wcale XD
@vernon-roche-real ja mam też mam tyle i nie oddałbym ani jednego cm, p--------z z tym że niewygodne (może jak latasz ryanairem xD)
XD
@pamareum: Łączy ci się to?
No nie wiem u mnie najnizszy typ w klasie ma z 176 cm jest tylko troche nizszy odemnie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
─────────────────────
─────────────────────
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
To raczej mało która, stawiam ze co czwarta-piąta ma tyle ale chłopaki to pewnie dobre 70% kończy z tym wzrostem podstawówke jak nie lepiej.
─────────────────────
·
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi