✨️ Obserwuj #mirkoanonim elo czy da sie urosnać majac 17 lat? Mam tylko 180-181 cm i jestem w klasie jednym z niższych bo koledzy maja zazwyczaj tak 185-193 na oko i nie powiem troche mnie to dołuje i psycha siada az sie zaczalem porównywac z kazdym xd
@pamareum 180cm to dobry wzrost do życia bo wtedy już nie jesteś niski poza tym typ ma 17 lat a rośnie się zazwyczaj do 18 lub nawet do 21 wieku więc mówienie że "więcej już nie urośnie" raczej nie jest prawdziwe chociaż ten 1cm jeszcze urośnie lub więcej
większe znaczenie w życiu ma wzrost niż wiedza, zwłaszcza ze szkoły
✨️ Autor wpisu (OP): @teslamodels Nie wiedziałem że wsie maja swoje licea XDD No nie wiem u mnie najnizszy typ w klasie ma z 176 cm jest tylko troche nizszy odemnie
✨️ Autor wpisu (OP): >Mam 177 i fajnie się czuje gdy dziewczyny wychodzące z podstawówki są mojego wzrostu. To raczej mało która, stawiam ze co czwarta-piąta ma tyle ale chłopaki to pewnie dobre 70% kończy z tym wzrostem podstawówke jak nie lepiej.
elo czy da sie urosnać majac 17 lat? Mam tylko 180-181 cm i jestem w klasie jednym z niższych bo koledzy maja zazwyczaj tak 185-193 na oko i nie powiem troche mnie to dołuje i psycha siada az sie zaczalem porównywac z kazdym xd
#przegryw #wzrost #pytanie #depresja
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Notatka moderatora: Zostaje Ci tylko mieć ciekawy charakter
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Niby jak 180cm w wieku 17cm to over według was? XD
@Kuba04 większe znaczenie w życiu ma wzrost niż wiedza, zwłaszcza ze szkoły
180cm to dobry wzrost do życia bo wtedy już nie jesteś niski poza tym typ ma 17 lat a rośnie się zazwyczaj do 18 lub nawet do 21 wieku więc mówienie że "więcej już nie urośnie" raczej nie jest prawdziwe chociaż ten 1cm jeszcze urośnie lub więcej
nie wcale XD
@vernon-roche-real ja mam też mam tyle i nie oddałbym ani jednego cm, p--------z z tym że niewygodne (może jak latasz ryanairem xD)
XD
@pamareum: Łączy ci się to?
No nie wiem u mnie najnizszy typ w klasie ma z 176 cm jest tylko troche nizszy odemnie
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
─────────────────────
─────────────────────
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
To raczej mało która, stawiam ze co czwarta-piąta ma tyle ale chłopaki to pewnie dobre 70% kończy z tym wzrostem podstawówke jak nie lepiej.
─────────────────────
·
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi