@mirko_anonim co on p------i? W całej Europie ludzie mają posępne twarze. Nie śmieją się jak debile. Może on ma takich wyraz twarzy jakby się sztucznie śmiał.
Anonim (nie OP): @valerius-romulus: ale za granicą jak spojrzysz się na kobietę to pewnie się uśmiechnie a w Polsce zmierzy cie wzrokiem jak śmiesz się patrzyć. To samo mówił Cash na swoich vlogach
@mirko_anonim: no ja mieszkam w Londynie i mną kobiety gardzą. Polacy nie mają dobrej opinii. Może gdybym był lekarzem, czy prawnikiem to by była inna gadka, ale ja na budowie robię. Ehhhhhhhh.
Anonim (nie OP): Ale głupoty. Przecież w Polsce bardzo łatwo nawiązać kontakt z obcymi dziewczynami, kobietami. Trudno o związek, trudno o partnerkę do związku, do miłości - to pełna zgoda. Ale jeśli chodzi o samą rozmowę bez zobowiazań, to praktycznie bez problemu. Idziesz na siłownię, parę razy pójdziesz i już masz pełno koleżanek, nie tylko na "cześć" ale na rozmowy między seriami. To taki przykład. Na ulicy to każda się spieszy i nie będzie czasu
@przegryw_no_more: no to spróbuj z Amerykankami, Hiszpankami, Włoszkami, potugalkami, Czeszkami, Litwinkami itd, dużo ich w UK mieszka, nie tylko z Angielkami rasistkami
Anonim (nie OP): Dlatego tak jest, bo baby uważają, że jak się uśmiechną, czy pogadają z przeciętniakiem to ten już sobie wyobraża związek. O przegrywie nawet nie ma co wspominać, dla baby gadka z przegrywem to obleśna sprawa, bo wie, że przegryw będzie potem walił konia do niej. Co innego jak jesteś przynajmniej 7>10, wtedy to dla nich spoko, bo wiedzą, że jak już dojdzie do czegoś więcej to nie będzie
@PiesekKrolowejElzbiety: ja tez nie wiem skad te wysrywy o poznawaniu ludzi na silowni. Moze kiedys tak bylo na mordowniach, ale teraz na sieciówkach kązdy ma każdego gdzieś i wiekszośc osób ćwiczy w słuchawkach.
@Eugeniusz_Zua: ja to akurat trochę znajomych poznałem nawet na takiej typowej sieciówie i to znajomych takich, że do dzisiaj mam kontakt z nimi nie tylko na treningu, także nie jest to takie całkiem z d00py.
#latwogang Ale tak bez jaj - na c--j takie dziady kamerują tego łatwoganga? Przecież to nie ma sensu jak kamerowanie fajerwerków na sylwestra albo koncertu komórką - i tak się potem tego nie ogląda.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Przecież w Polsce bardzo łatwo nawiązać kontakt z obcymi dziewczynami, kobietami.
Trudno o związek, trudno o partnerkę do związku, do miłości - to pełna zgoda.
Ale jeśli chodzi o samą rozmowę bez zobowiazań, to praktycznie bez problemu.
Idziesz na siłownię, parę razy pójdziesz i już masz pełno koleżanek, nie tylko na "cześć" ale na rozmowy między seriami. To taki przykład. Na ulicy to każda się spieszy i nie będzie czasu
Co innego jak jesteś przynajmniej 7>10, wtedy to dla nich spoko, bo wiedzą, że jak już dojdzie do czegoś więcej to nie będzie