Aktywne Wpisy

Sultan_Kosmitow +40

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
selenita66 +90
Moi drodzy, byłem wczoraj na plaży na Wyspie Sobieszewskiej, gdzie około godziny 19 nad głowami ludzi przeleciał ultralekki samolot, lecąc wzdłuż plaży. Mówiąc, że nad głowami, nie przesadzam - wysokość była rzędu 10-20 metrów nad ziemią. Kiedy zobaczyłem go zbliżającego się, byłem przekonany, że podchodzi do awaryjnego lądowania. Ale najwyraźniej była to jedynie popisówa i szukanie adrenaliny.
Z tego co wiem, minimalna wysokość lotu VFR nie powinna być niższa niż 500ft, czyli
Z tego co wiem, minimalna wysokość lotu VFR nie powinna być niższa niż 500ft, czyli

źródło: spsybc
Pobierz
By było ciekawiej z pośród 50 zaproponowanych lokalizacji z okolicy Grudziądza wybrane zostały skrytki i narzucona została kolejność zdobywania (ukłon w stronę @DEMONzSZAFY za pomoc). Niby tylko 5 ale dla kogoś kto nigdy nie posmakował geocaching ich odszukiwanie nie było proste.
Założenie dodatkowe by jak najwięcej lasem pokonać drogi i nie zawsze z tego powodu jazda od skrytki do skrytki odbywała się najbardziej krótką możliwą drogą. Wybierałem las.
Krótką migawkę z 120 km trasy możecie zobaczyć.
Zapis jazdy na strava
#mtb #wykop #geocaching
0:40 - bardzo bolało?
3:20 - często ludzie łażą z psami na single trackach? (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Wyłapałam 4 skrytki: 1:21, 2:03 2:42 3:37, kiedy/gdzie była piąta?
Po Sigletrack Wisła szczególnie na górnym odcinku zdarza się trafić na pieski. Ale to nie kłopot ludzie wiedzą i raczej pilnują. Jest jakaś taka pozytywna współpraca rowerzysta / piesek / pieszy. Po prostu sam singiel to
Muszę kiedyś spróbować ST. Wiem, że na moim ukochanym Roztoczu powstał niedawno w okolicy Józefowa.
Napisz numerki tych pięciu skrytek :>
Fajny sposób ukrycia nr 2 (na filmiku). Nie widziałam jeszcze takiego patentu.
No to już jasne, skąd aż 120 km XDDD
źródło: comment_Ara0V0UdBC99SrNPKQwT0cLfMcbGm2XP
Pobierz