@mirko_anonim: bo ludzie szukają miodu w dupie i sami nie stosują się do własnych zasad , jak ci wogole przez gardło przechodzi nazywanie laski szonem jak ty sam się z nimi PUSZCZASZ , Bez obrazy ale sam ostoja moralności nie jesteś tylko się zachowujesz jak one xD Gdybym była podła to bym napisała , że szonik trafił na szonika ale mam detox od podłości to udajmy że tego nie powiedziałam
@mirko_anonim: poprostu przestań się wikłac w pukanie bez zobowiązań kończ takie znajomości i szukaj tych "nie szonow" a nie robisz to samo i się zalisz
@chaszczyk: na dodatek koleś robi jakieś fikoly o miłości udaje że on taki swietojebliwy a sam "puka" te szony jak on to nazwał , on jest albo głupi albo takiego udaje Zachowuje się jakby znalazł grzyba na śmietniku a później płacze że nie może znaleźć szanującej laski xDD Może dlatego że ten chlop sam jest szonem to go laski nie szanują - UPS miałam być milsza
@mirko_anonim: powiedzieć takiemu prawdę to zaczyna ataki personalne Dobra znając twój gówniany charakter to powiem ci synu co jest problemem , nie kobiety a ty sam i twoje podwójne standardy
@mirko_anonim: nie chce cię już dalej orać ale ty się podsumowałes tymi dwoma wypowiedziami luks -hipokryta (stosuje podwójne standardy puszcza się z kilkoma laskami a później nazywa je szonami) -typ jak któremu się powie prawdę to się zaczyna rzucać i obrażać Kurtyna ( w sumie to bym cię mogła jeszcze po tych twoich wywodach bardziej wypunktowac ale nie kopie się leżącego )
@mirko_anonim: pracę mam i to dobra ale nice try próbuj dalej obrażony chlopczyku Śmieszy mnie jak ktoś jak ty zgrywa ofiarę a później wychodzi z niego prawdziwy charakter i to że to ty sam jesteś swoim własnym problemem
@mirko_anonim: plus ty jesteś nawet nie myślący " nie spotykam się z kilkoma na raz " a w pierwszym zdaniu "spotykam się z 3 obecnie na fwb" jesteś głupszy niż ustawa dopuszcza xD Jak już chcesz kogoś nabierać na lzawe historyjki to zachowaj spójność tekstu
@mirko_anonim: a już totalna bezczelność to wymagać laski na wyłączność jak sam się prujesz z kilkoma Nie znajdziesz "normalnej " nigdy bo sam nie jesteś normalny
Anonim (nie OP): @Linnior88, ale łatwo cię sprowokować. Rzuciłaś się na mnie jakbym rozdawał darmowe zestawy obiadowe w mcdonaldsie, a nawet nie zauważyłaś, że nie piszesz OPem.
Już to widzę, że jesteś super jak sama się opisujesz, a to te podłe chłopaki, których wybierałaś do związku źle traktowali cię( ͡
Anonim (nie OP): @Linnior88, a teraz pytanie na poważnie. Czym się w życiu zajmujesz? Bo pisałaś, że znasz dobrze niemiecki to zaciekawi Łaś mnie. W jakiej branży robisz?
Bez obrazy ale sam ostoja moralności nie jesteś tylko się zachowujesz jak one xD
Gdybym była podła to bym napisała , że szonik trafił na szonika ale mam detox od podłości to udajmy że tego nie powiedziałam
Rozczaruje cie ale tu nie znajdziesz odpowiedzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zachowuje się jakby znalazł grzyba na śmietniku a później płacze że nie może znaleźć szanującej laski xDD
Może dlatego że ten chlop sam jest szonem to go laski nie szanują - UPS miałam być milsza
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
Dobra znając twój gówniany charakter to powiem ci synu co jest problemem , nie kobiety a ty sam i twoje podwójne standardy
-hipokryta (stosuje podwójne standardy puszcza się z kilkoma laskami a później nazywa je szonami)
-typ jak któremu się powie prawdę to się zaczyna rzucać i obrażać
Kurtyna ( w sumie to bym cię mogła jeszcze po tych twoich wywodach bardziej wypunktowac ale nie kopie się leżącego )
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
Śmieszy mnie jak ktoś jak ty zgrywa ofiarę a później wychodzi z niego prawdziwy charakter i to że to ty sam jesteś swoim własnym problemem
" nie spotykam się z kilkoma na raz " a w pierwszym zdaniu "spotykam się z 3 obecnie na fwb" jesteś głupszy niż ustawa dopuszcza xD
Jak już chcesz kogoś nabierać na lzawe historyjki to zachowaj spójność tekstu
Nie znajdziesz "normalnej " nigdy bo sam nie jesteś normalny
Rzuciłaś się na mnie jakbym rozdawał darmowe zestawy obiadowe w mcdonaldsie, a nawet nie zauważyłaś, że nie piszesz OPem.
Już to widzę, że jesteś super jak sama się opisujesz, a to te podłe chłopaki, których wybierałaś do związku źle traktowali cię( ͡
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
@Linnior88: klasyka