Aktywne Wpisy
Tox1c 0
To ja z nietypowym pytaniem, poszukuję jakiegoś taniego, memicznego "perfumu", ma to być część urodzinowego prezentu dla kolegi który jest jakimś koneserem. Chyba nie korzysta z wykopu ale wiem że jest na jakiś grupach w stylu tagu #perfumy
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Mateo353 +19
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz

#hosting #it #serwery #programista15k #programista30k
Cześć, zapoznaj się z naszą ofertą https://hostido.pl/polecam/WYKOP
Normalne stawki, wszystko jasne na początku a nie przy przedłużeniu ;) Do tego najtańsze przedłużenia domen .pl (i nie tylko) wśród firm hostingowych.
PS. Migrujemy bezpłatnie od obecnego dostawcy.
PS 2. Wybierając ofertę sprawdź dokładnie na jakich dyskach jest hosting i jakie parametry bezpieczeństwa oferuje, czy nie są ukryte
A i jak napiszesz do nich to sami Ci wszystko ładnie zmigrują za free, nie będziesz musiał się bawić z przenoszeniem.
Jeżeli większość zajmuje Ci poczta to możesz wykupić pakiet SO3 NVMe + Hosting E-mail.
Z kodem WYKOP hosting 30% taniej!
mydevil.net
zenbox i unixstorm
cokolwiek wybierzesz będziesz zadowolony ( ͡º ͜ʖ͡º)
Tanie odnowienia hostingu i domen. Do tego dyski NVMe, redis i LScache.
Z kodem wykop20 otrzymasz 20% zniżki na start. Nasza oferta.