Aktywne Wpisy

MonazoPL +84
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: millennium 700 zł monazo
Pobierz
źródło: temp_file2343105040881111423
Pobierz

Jak mam zaakceptowane nominacje - tzn. że większość ocen pokrywała się z moimi, a jak odrzucone tzn. że miałem inne zdanie od ogółu społeczności? Wtedy mój rating będzie szedł do dołu?
Jak uzbieram 100% to będę mógł zgłosić swój punk na pokestopa, tak?
#wayfarer #niantic #pokemongo
źródło: Niantic Wayfarer
PobierzJeśli uzbierasz 100% do rozbudowy, będziesz mógł rozbudować swoją nominację, dzięki czemu zostanie ona priorytetowo poddana głosowaniu w wayfarerze. Przydatne zwłaszcza w większych miastach, gdzie na rozpatrzenie nominacji kiedyś czekało się nawet ponad 2 lata.
Pokestopa możesz zgłosić
źródło: 387507935_800410231830611_7196618943611442085_n
Pobierz@Sweet-Jesus A ile mniej więcej czeka się na pierwszą ocenę spotu (bez boostowania go wayfarerem) w takim niedużym mieście?
@EmANDeM W przypadku dodawanych przeze mnie punktów to kilka z nich weszło do gry już po tygodniu a inne zgłoszenia wisiały nawet przez trzy miesiące. Tutaj też pozostaje kwestia oceniających bo są tacy co uwalają prawie wszystko a inni rzetelnie podchodzą do oceny.