Aktywne Wpisy
Nie mam już pojęcia co robić... 27 lat na karku, z różowa poznaliśmy się w szkole i jesteśmy w związku już 9 lat, mieszkamy razem od 7.
Na początku wszystko było super, wspieraliśmy się, odkrywaliśmy jak to jest być samodzielnymi i "dorosłymi", ja praktycznie od początku jak mialem 19 lv poszedłem pracować do firmy, gdzie zarabiałem ledwo ponad najniższa krajowa. Ona dostała się na jakiś staż w korpo, gdzie finalnie po latach
Na początku wszystko było super, wspieraliśmy się, odkrywaliśmy jak to jest być samodzielnymi i "dorosłymi", ja praktycznie od początku jak mialem 19 lv poszedłem pracować do firmy, gdzie zarabiałem ledwo ponad najniższa krajowa. Ona dostała się na jakiś staż w korpo, gdzie finalnie po latach
czerwonykomuch +49
Niezmiennie przypominam, że Polska znajduje się dopiero na 9 miejscu (nie licząc instytucji UE) pod względem wartości sumarycznej pomocy dla Ukrainy i jest wyprzedzana m.in. przez Danię - kraj z połową naszego PKB. Polacy są za to pierwsi do jęczenia o wdzięczność i przeprosiny za krzywdy sprzed blisko wieku. Poczucie wyższości pana Polaka wobec chłopa Ukraińca wciąż panuje w narodzie, podsycane bardzo skutecznie przez ruską propagandę.
Przezabawne jest udawanie, że polska pomoc
Przezabawne jest udawanie, że polska pomoc
źródło: GLtq6aWXAAAPrKf
Pobierz

#przegrywpo30tce #alkoholizm
źródło: IMG_20231029_103002503_HDR
PobierzNp. zamiast grabić liście "na mieście" jeszcze przez 84 godziny, mógłbyś odsiadywać dożywocie...
@fizzly eh tak #!$%@? ze NIC nie pamietam z tego obrzucilem pub z ktorego mnie wyrzucili wybielaczem
@Polnischefuhrer dzieki
@ojednopiwozadaleko: nie wiesz do czego sie nadajesz, az nie sprobujesz :) wearable camera i po prostu pracujesz, gadajc albo milczac i sie samo rozkreci.
nawet masz swietna nazwe juz - twoj nick.
@Gymaholic no zazdroszcwze w dwojke Sporo gralem ale to bylo Lata temu, teraz juz nawet gry nie ciesza
źródło: IMG_20231029_125322210_HDR
PobierzOdpokutujesz i będzie git tylko się pilnuj:D
Pozdro i miłego popołudnia, szacun za okładkę "Above" w awatarze. Rzadko słucham Mad Season bo to najcięższa muzyka jaka znam, "Wake up" potrafi wywołać u mnie stany depresyjne po kilkunastu sekundach, najgorzej jak jesteś wkręcony w historię Staleya i AiC. Kiedyś się tym katowałem ale nie ma sensu, ale sentyment pozostał, kawał dobrej sztuki muzycznej.
@bezpardonowy_skunks: o fajnie ze ktos poznal pierwsza osoba jestes, ja podobnie mam mad season+aic sluchalem na okrago w okresie dojrzewania