Aktywne Wpisy
sergio91 +24
Moja obecna dziewczyna dostała propozycję sesji zdjęciowej i jest na mnie nieco zła, że nie jestem do tego negatywnie nastawiony.
Z czego to wynika? Kiedyś miałem bardzo atrakcyjną dziewczynę, też dostała taką propozycję. Jako, że byłem młody i głupi to się zgodziłem. Pierwsza sesja spoko, dobre foty. Że wszystko poszło ok, to przyszła propozycja drugiej sesji, nieco bardziej odważnej, też spoko. No to kolejna propozycja, tym razem była to sesja, na której
Z czego to wynika? Kiedyś miałem bardzo atrakcyjną dziewczynę, też dostała taką propozycję. Jako, że byłem młody i głupi to się zgodziłem. Pierwsza sesja spoko, dobre foty. Że wszystko poszło ok, to przyszła propozycja drugiej sesji, nieco bardziej odważnej, też spoko. No to kolejna propozycja, tym razem była to sesja, na której
Vukosky123 +1
#laptop #laptopy #gaming
Poszukuję laptopa tylko pod gry typu Baldur 3, Sillen Hill 2 remake, Wiedźmin, RDR2, Elden Ring. Zastanawiam się czy 15' czy 17'. Grane będzie tylko w domu. Stacjonarka odpada. Polecacie coś w budżecie do 6k? Dodatkowo jak wygląda sytuacja z dodatkowym chłodzeniem?Jakieś podstawki czy coś?
Poszukuję laptopa tylko pod gry typu Baldur 3, Sillen Hill 2 remake, Wiedźmin, RDR2, Elden Ring. Zastanawiam się czy 15' czy 17'. Grane będzie tylko w domu. Stacjonarka odpada. Polecacie coś w budżecie do 6k? Dodatkowo jak wygląda sytuacja z dodatkowym chłodzeniem?Jakieś podstawki czy coś?
To g---o smakuje i k---i octem. Nie wiem jak można to jeść, może do sałatki jarzynowej się nadaje, nie mam pomysłu z czym innym mogłoby to jako tako smakować.
Kielecki to brytyjska zaprawa octowa do plastrowania ścian.
źródło: majonez-pomorski-stolowy-175g_04411
Pobierzźródło: temp_file187397508063693237
PobierzSmak jak smak, każdy woli co innego. Dla mnie już żaden inny majonez nie jest tak dobry jak Kielecki (jakiś czeski jeszcze jadłem kiedyś, też był pyszny).
I tak od kilku lat należę do bojówki kieleckiego, natomiast Winiary tak jak wykopek wyżej napisał, stal się dla mnie za slodki
Je1ac Kielecki I Winiary! Tylko Madero!!!
@RobieZdrowaZupke: Usuń konto.
@ImienioslawNazwiskowski: to nie majonez a twoje brudne jaja ( ͡° ͜ʖ ͡°)