Aktywne Wpisy

Larsberg +6
"Najpierw zabił menela a teraz youtubera."
Nie no bez przesady Mirasy. Kiszak nikogo nie zabił. On pozwolił mu "żyć" w internecie. Gdyby nie zasięgi Kiszaka to nikt by nawet nie wiedział o istnieniu tego gościa. Kowala zabiła jego własna psychika a te strimy które prowadził i widownia którą zyskał to go wręcz utrzymywały przy życiu takie mam wrażenie.
Ogarnijcie się trochę z tym jechaniem Rumuna.
#
Nie no bez przesady Mirasy. Kiszak nikogo nie zabił. On pozwolił mu "żyć" w internecie. Gdyby nie zasięgi Kiszaka to nikt by nawet nie wiedział o istnieniu tego gościa. Kowala zabiła jego własna psychika a te strimy które prowadził i widownia którą zyskał to go wręcz utrzymywały przy życiu takie mam wrażenie.
Ogarnijcie się trochę z tym jechaniem Rumuna.
#

źródło: IMG_2376
Pobierz
Elberus +10
DEJ bo wiem, że masz.

No mowie nie opłaca wam się zmieniać.
Jako wieloletni wypalony pracownik IT nie mam żadnego interesu w tym żeby zniechęcać młodą pełna wigoru konkurencję :)
#pracait #programista15k #pracbaza #korpo #korposwiat #java #naukaprogramowania
@Gtx1650Ti: juniorom spadają, midom rosną. Może i przesyt, ale ludzi, którzy nie mają zielonego pojęcia i chęci. Ciężko o dobrego (nawet juniora) programistę.
Oczywiście robota dalej jest, ale ogłoszeń jest zdecydowanie mniej, a często bywa, że to zwykły spam, gdzie nawet wprost w ogłoszeniu masz napisane, że zbierają cv na poczet dalszych rekrutacji.
Widzę sporo powtarzających się ofert, gdzie
@DarkZizi: Co oni tam odwalają? Te 9 etapów, to chyba rozwleczone na kilka miesięcy rekrutacji.
Z tego co wiem, to allegro też wcale jakoś super nie płaci.
Te 9 etapów to i tak kosmos, bo na wysokie stanowiska nawet tyle nie potrzeba.
dziwi mnie że można być tak głupim żeby wysnuć tak gównianą teorię spiskową ale jednocześnie na tyle inteligentnym żeby umieć pisać na klawiaturze
(trwała 3 miesiące)
Obecnie od wielu lat już tylko 3-etapowe - po co więcej:
1. Czy jesteś zainteresowany i oczekiwania
2.