Wpis z mikrobloga

Brawo BOR, dobrze że całego BORa PiS wymieniło na początku 1 kadencji, bo jeszcze by pozwoliły z tym jeździć parę miesięcy...a nie czekaj xD
  • Odpowiedz
To RUSCY GO PRZYKLEILI. Ukraina ma na to dowody !!!!!

@Szinako: Jak się rusek oburzył, że jakto jego kochana rasyja nie może nic złego zrobić :D
rosja wcale nie ma szpiegów na Ukrainie prawda? Wszystko to tylko teoria spiskowa, aaa i wojny też nie ma!
  • Odpowiedz
  • 0
@BayzedMan: japa rezunie, myslalem ze wasze uber sluzby specjalne juz wylapaly wszystkich szpiegow, a to co teraz jest to nie wojna tylko skam zeby wydoic kase na zbrojenia i przy okazji zeby mogli oligarchowie na czele z zielenskim sobie kupowac wille w egipcie albo usa. Oczywiscie zeby sie ludzie o tym nie dowiedzieli giga czad zielenski wprowadzil cenzure na mowienie na ten temat.

https://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/swiat/artykuly/9324457,prezydent-zelenski-nieoficjalnie-poprosil-dziennikarzy-by-do-konca-wo.html
  • Odpowiedz
@BayzedMan: Ja jestem ruskim? Przecież ty ostatnio napisałeś, że masz w dupie Ukrainę i że ona przegrywa wojnę. A to jest typowa ruska propaganda. Wiem, że wy lubicie wszystko zwalać na Rosję, ale przestańcie się ośmieszać. To Rosja aktualnie powoduje, że prawie każdy Ukraiński urzędnik bierze w łapę? Nie zdziwiłbym się gdyby Ukraińskie służby próbowały nawet wysadzić naszego Prezydenta a winę zwalić na Rosję. Już kilka prób Ukraina miała w
  • Odpowiedz
japa rezunie, myslalem ze wasze uber sluzby specjalne juz wylapaly wszystkich szpiegow, a to co teraz jest to nie wojna tylko skam zeby wydoic kase na zbrojenia i przy okazji zeby mogli oligarchowie na czele z zielenskim sobie kupowac wille w egipcie albo usa. Oczywiscie zeby sie ludzie o tym nie dowiedzieli giga czad zielenski wprowadzil cenzure na mowienie na ten temat.

@glaaki: Rezuna to masz w głowie szurze. xD
  • Odpowiedz
Ja jestem ruskim?

@Szinako: Już koniasz nie udawaj, na poprzednim koncie sam pisałeś, że jesteś kacapem, więc i tak to wszyscy wiedzą.
  • Odpowiedz
ciebie idioto sie do tworek juz dawno powinno wyslac bo jesli 24/7 spamujesz wykop za darmo to zdrowy na umysle to ty nie jestes.

@glaaki: Ale się odpalił po prostym pytaniu :DD

To są tylko twoje domysły, wróć tu jak rozbiorą ten lokalizator i upewnią się skąd jest. Na ukrainie masz pełno ruskich szpiegów, mają wojne, proste.
  • Odpowiedz
  • 0
@BayzedMan: rozbiora lokalizator, okaze sie ze ukrainski to ukraincy zaczna klamac ze to nie ich tylko ruskich, w koncu amerykanie powiedza im zeby przestali o---------c maniany, ukraincy powiedza ze to tylko ich. Tak bedzie a wtedy ty znowu sie odpalisz na wykopie XD
  • Odpowiedz
rozbiora lokalizator, okaze sie ze ukrainski to ukraincy zaczna klamac ze to nie ich tylko ruskich, w koncu amerykanie powiedza im zeby przestali o---------c maniany, ukraincy powiedza ze to tylko ich. Tak bedzie a wtedy ty znowu sie odpalisz na wykopie XD

@glaaki: Urojenia paranoidalne, to się leczy
  • Odpowiedz
@glaaki:

"Wcześniej ze sprawdzaniem "bywało różnie"

- k---a, za co te nasze "służby" biorą pieniądze? Już choćby z nudów mogliby wejść pod samochód i go sprawdzić. Kolejna pisowska kompromitacja.
  • Odpowiedz