mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
4
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
albo_wutka_albo_buk
7
Slavcel
4
taxi_driver92
@mirko_anonim: Natura, mało która kobieta ma tak wysokie libido jak przeciętny facet i wbrew obiegowej opinii ,nie pójdzie z pierwszym lepszy nowo poznanym facetem do łóżka, bo zwyczajnie ma dużo więcej do stracenia + ryzyko zajścia w niechcianą ciąże.
3
c.....e
@mirko_anonim Słuszna uwaga
2
taxi_driver92
@albo_wutka_albo_buk: No tak XD, jeśli ktoś czerpie wiedzę o kobietach jedynie na podstawie wpisów na portalu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2
mirko_anonim
mirko_anonim Autor
  • adult
2
mirko_anonim
Anonim (nie OP): @razzor91, a, przepraszam, bo odpowiadałem jeszcze w jednym wątku, gdzie ta różowa się udzielała i tam spojrzałem to zamieściłem tę informację.
Sorki, pomyliłem się.

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
1
albo_wutka_albo_buk
@taxi_driver92

I wjazd na mnie ¯_(ツ)_/¯ Po co Ci to? Co Ci to da? Nic o mnie nie wiesz.

Już mi jeden tu kiedyś odpisywał po kilku miesiącach z przeprosinami, że się na mnie wyszczekał, a miałem rację. Poprostu nie żyj w bańce.
0
programista15cm
mało która kobieta ma tak wysokie libido jak przeciętny facet i wbrew obiegowej opinii ,nie pójdzie z pierwszym lepszy nowo poznanym facetem do łóżka

@taxi_driver92: mnie wykopu, wiecej tindera ( ͡° ͜ʖ ͡°)

0
taxi_driver92
@programista15cm: Właśnie tinder to taka bańka, o której pisał mirek wyżej, ale po uj ja mam to tłumaczyć...
0
albo_wutka_albo_buk
@taxi_driver92

A ch*ja, na tinderze widziałem może ze dwa profile p0lek które szukały na boku. Tam siedzą zwykle puszczalskie wraki, które nie zrobią nikomu krzywdy póki ktoś się z nimi nie postanowi poważnie związać.

Takie rzeczy dzieją się w pracy, w bliskich kręgach znajomych, na socjalmediach i powiązanych z nimi komunikatorach wśród ludzi którzy się znają.
0
P.....o
P.....o
Faceci zdradzają niby niewiele częściej od kobiet, ale kobiety mają milion razy wiecej okazji do zdrad i w 70% nie zdradzają, a faceci przy takich samych możliwościach zdradzaliby na potęgę.

@mirko_anonim: jakieś dowody? Jakieś statystyki?
0
Maxior99
Maxior99
@mirko_anonim: No ale skąd niby wiesz jak wyglądają dokładnie statystyki ?
0
taxi_driver92
@albo_wutka_albo_buk: O widzisz, to Ci się udało kobiety zdradzają zazwyczaj z facetami, których ZNAJĄ...
0
mirko_anonim
Anonim (nie OP): mężczyźni nie zdradzają bo nie mają z kim a po drugie większości ineresuję związek długoterminowy i facet jest w stanie kochać szczerze

─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
0
mirko_anonim
mirko_anonim Autor
  • adult
0
mirko_anonim
Anonim (nie OP): @razzor91, chłopczyku, to już mogłeś nie przepuścić mojego komentarza, niż go modyfikować.
Co ci w nim nie przeszkadzało? Że zacytowałem różową z tego wątku, gdzie w innym wątku przyznaje się, że nienawidzi mężczyzn?

─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
0
r.....1
@mirko_anonim: Nigdy nie modyfikowałem żadnego komentarza. Nie wiem o co Ci chodzi. Co więcej, nie mamy możliwości edycji komentarzy bądź wpisów
0
olokynsims
@mirko_anonim: z jednej strony z biologii wiemy, że laski mają średnio cztery razy niższe libido niż chłopy.
Z psychologii ewolucyjnej wiemy, iż 80% lasek zanim wejdzie do łóżka potrzebuje chłopa minimalnie poznać, średnia to 15 randek.
Ale wiemy też iż jeśli laska chce zmienić chłopa, to rozpoczyna z drugim relację typu FWB, i potrafi kontynuować kilka takich w tym samym czasie, aż znajdzie takiego który pasuje jej pod każdym względem
0
Mathas
@taxi_driver92: Byczq, wszelkie Erasmusy najlepiej obalają twoje tezy
0