@mirko_anonim: Natura, mało która kobieta ma tak wysokie libido jak przeciętny facet i wbrew obiegowej opinii ,nie pójdzie z pierwszym lepszy nowo poznanym facetem do łóżka, bo zwyczajnie ma dużo więcej do stracenia + ryzyko zajścia w niechcianą ciąże.
A ch*ja, na tinderze widziałem może ze dwa profile p0lek które szukały na boku. Tam siedzą zwykle puszczalskie wraki, które nie zrobią nikomu krzywdy póki ktoś się z nimi nie postanowi poważnie związać.
Takie rzeczy dzieją się w pracy, w bliskich kręgach znajomych, na socjalmediach i powiązanych z nimi komunikatorach wśród ludzi którzy się znają.
Faceci zdradzają niby niewiele częściej od kobiet, ale kobiety mają milion razy wiecej okazji do zdrad i w 70% nie zdradzają, a faceci przy takich samych możliwościach zdradzaliby na potęgę.
Anonim (nie OP): mężczyźni nie zdradzają bo nie mają z kim a po drugie większości ineresuję związek długoterminowy i facet jest w stanie kochać szczerze
Anonim (nie OP): @razzor91, chłopczyku, to już mogłeś nie przepuścić mojego komentarza, niż go modyfikować. Co ci w nim nie przeszkadzało? Że zacytowałem różową z tego wątku, gdzie w innym wątku przyznaje się, że nienawidzi mężczyzn?
Anonim (nie OP): @razzor91, a, przepraszam, bo odpowiadałem jeszcze w jednym wątku, gdzie ta różowa się udzielała i tam spojrzałem to zamieściłem tę informację. Sorki, pomyliłem się.
@mirko_anonim: z jednej strony z biologii wiemy, że laski mają średnio cztery razy niższe libido niż chłopy. Z psychologii ewolucyjnej wiemy, iż 80% lasek zanim wejdzie do łóżka potrzebuje chłopa minimalnie poznać, średnia to 15 randek. Ale wiemy też iż jeśli laska chce zmienić chłopa, to rozpoczyna z drugim relację typu FWB, i potrafi kontynuować kilka takich w tym samym czasie, aż znajdzie takiego który pasuje jej pod każdym względem
XD
I wjazd na mnie ¯_(ツ)_/¯ Po co Ci to? Co Ci to da? Nic o mnie nie wiesz.
Już mi jeden tu kiedyś odpisywał po kilku miesiącach z przeprosinami, że się na mnie wyszczekał, a miałem rację. Poprostu nie żyj w bańce.
@taxi_driver92: mnie wykopu, wiecej tindera ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A ch*ja, na tinderze widziałem może ze dwa profile p0lek które szukały na boku. Tam siedzą zwykle puszczalskie wraki, które nie zrobią nikomu krzywdy póki ktoś się z nimi nie postanowi poważnie związać.
Takie rzeczy dzieją się w pracy, w bliskich kręgach znajomych, na socjalmediach i powiązanych z nimi komunikatorach wśród ludzi którzy się znają.
@mirko_anonim: jakieś dowody? Jakieś statystyki?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
Co ci w nim nie przeszkadzało? Że zacytowałem różową z tego wątku, gdzie w innym wątku przyznaje się, że nienawidzi mężczyzn?
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
Sorki, pomyliłem się.
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
Z psychologii ewolucyjnej wiemy, iż 80% lasek zanim wejdzie do łóżka potrzebuje chłopa minimalnie poznać, średnia to 15 randek.
Ale wiemy też iż jeśli laska chce zmienić chłopa, to rozpoczyna z drugim relację typu FWB, i potrafi kontynuować kilka takich w tym samym czasie, aż znajdzie takiego który pasuje jej pod każdym względem