Aktywne Wpisy
Mam odłożone na wkład własny x zł. Chciałbym mieć wkład własny x+40k, aby kupić mieszkanie o takim metrażu jak potrzebuję. Niestety sytuacja tak się skomplikowała że jak w tym momencie nie wezmę kredytu to mogę go nie dostać przez kolejny rok. Czy mogę zrobić tak że na wniosku wpisze wkład własny x+40k, ale pomiędzy otrzymaniem decyzji, a wpłaceniem wkładu wlasnego wezmę kredyt gotówkowy na 40k? Czy jest takie okno czasowe w którym

jmuhha +11
W sumie jeździł ktoś z was na kolonie za dzieciaka? Co tam się robiło? Pamiętacie jakieś większe odpały?
źródło: 1000025978
Pobierz

źródło: xhXTBPGXI5uqb1Ub4QgMAasQqQLsSly4
PobierzNiezły cherry picking
Nie wiesz za dużo o buddyzmie, co?
@Tymajster jeżeli musisz zadawać to pytanie to znaczy że nie jesteśmy na podobnych poziomach żeby prowadzić dyskusje. rasiści, niezależnie od tego czy uważają się za prawaków, lewaków czy co tam innego zwykle nie są w stanie zrozumieć że każdego człowieka należy traktować jako indywidualną jednostkę.
To że jakaś grupa katolików zaszła ci za skórę nie daje ci prawa
@Podly_Bzik: Nawet ta krótka przerwa była związana z córką założyciela junty i dogadywaniem się z wojskiem. Tak jak napisałem: to nie tak, że krytykuję w czambuł buddyzm, ale teza, że jest kompletnie nieszkodliwy to też zwyczajna nieprawda. Podobnie jak mnisi Sohei w Japonii zrobili wiele dobrego, ale byli również bardzo brutalni
@Idzpanwjaro: ale ty wiesz, że nie każdy jest taki światowy jak ty? I dla Julki i Grażyny, które co najwyżej Islam w ramach last minute w Egipcie zobaczą, to ich to jebię?
A karakan na współę z czarną mafią tu i teraz, w kraju w którym żyją ogranicza im prawo do decydowania o sobie i
@immanuel XDDDD na szczęście to nie ty decydujesz co kto uważa i czy należy oficjalnie gdzieś czy nie. już nie mówiąc o tym że wśród praktykujących katolików zdania na różne tematy są mocno
@Idzpanwjaro: wtf is this shit?
Nie ma znaczenia jakie mają zdanie, bo członkostwem w Kościele Katolickim udzielają autorytetu jego hierarchicznym władzom, co przekłada się na wpływy tej władzy na politykę i na społeczeństwo, a to z kolei
@CheSlaw: Uff, idzie w zaparte XD.
@Crockett: Wyobraź sobie, że jesteś gejem w Polsce i z Twoich podatków od dekad w kościołach i szkołach uczą, że tacy ludzie jak Ty są skazani na potępienie.