Aktywne Wpisy

K-S- +6
Testowałem dziś mięso wołowe do burgera z lidla.
W smaku bardzo dobre, mięso kruche ale się nie rozwalało, soczyste ale bez przesady. Jakościowo to taki burger za 30zł z średnio dobrej burgerowni.
Z wad podczas smażenia wytopiło się bardzo dużo tłuszczu i chyba coś zrobiłem źle bo pod koniec mięso zaczęło się wyginać.
Koszt
W smaku bardzo dobre, mięso kruche ale się nie rozwalało, soczyste ale bez przesady. Jakościowo to taki burger za 30zł z średnio dobrej burgerowni.
Z wad podczas smażenia wytopiło się bardzo dużo tłuszczu i chyba coś zrobiłem źle bo pod koniec mięso zaczęło się wyginać.
Koszt
źródło: 2ZmgBcJ
Pobierz
zorrzyk +119
Odkąd przestałem pić i mam chwilę wolnego, to zamiast chlać, to klepie pierogi albo pizzę.
Coś trzeba robić.
Dziś 200 sztuk pysznych ruskich pierogów
Waga jednego pieroga waha się między 40-45g
#gotujzwykopem #pierogi #alkoholizm
Coś trzeba robić.
Dziś 200 sztuk pysznych ruskich pierogów
Waga jednego pieroga waha się między 40-45g
#gotujzwykopem #pierogi #alkoholizm
źródło: temp_file8603508936935524027
Pobierz

Katoliccy fanatycy zawsze mają wyjście: po prostu nie robić sobie aborcji xD bo to nie tak, że biegają lewackie bojówki i ładują baby w ciąży na nosze siłą. Chociaż tvpis mógł to wam tak przedstawić.
#aborcja #wybory
@Antorus: Nie o to chodzi w religii katolickiej żeby samemu ją stosować, tylko żeby zmuszać innych do jej stosowania dookoła.
Mam nadzieję że już się modliłeś za obolałych i zawstydzonych księży xD
A co mają f*ceciki do aborcji wtf wgl xD
@ImienioslawNazwiskowski:
Poza tym dziecko nie jest tylko kobiety bo w takim samym stopniu faceta więc dlaczego tylko one mają decydować to tym czy mi dziecko zabije? XD
@aresius: jak nie wiedziałeś o ciąży to na c--j ci wiedza o aborcji?
@Prawilny_Czykierek: żaden problem, wystarczy donosić w macicy. nie masz? a to szkoda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
antykoncepcja zawodzi, zwłaszcza mechaniczna. a sterylka w tym g---o kraju jest dla kobiet zabroniona.
bo
A tutaj - pełna zgoda.
No a ja byłem i na 10 kobiet w gabinecie (wszystkie polki) 9 płakały po i widać było że nie chciały tego robić. Tylko jedna była typu, hehe ja to już drugi raz hehehe, jak będzie trzeba to i trzeci przyjadę.
@Idaho59: Po c--j wybory jak są sondaże XD Ty naprawdę jesteś tak głupi?