Aktywne Wpisy
Cześć, przychodzę do Was z następującym problemem. Od paru miesięcy jestem w związku ze znacznie młodszą dziewczyną. Jestem jej pierwszym chłopakiem. Ona 20 lvl, ja 26 lvl. Dziewczyna jest uzależniona od atencji oraz Instagrama. Poznaliśmy się przez neta, gdzie szukała związku jednak później się okazało, że do niego nie dojrzała. R#######em ją na pierwszym spotkaniu, dobra w łóżku, bardzo zdolna i pracowita. Kiedyś było super, teraz ona się dystansuje, mało pisze, spotykania

kuba-rozpruwa +22
Wyobraźcie sobie co się tu będzie działo jak dotrze do nas fala Ukraińców z PTSD po wojnie. Armagedon będzie xD ciekawe ilu nowych seryjniaków nie będą w stanie złapać.
#limanowa
#limanowa

@ImienioslawNazwiskowski: Na razie będzie z marszu powrót do kompromisu aborcyjnego jak między 1997 a 2020, potem będzie wymiana TK na legalny, oczekiwanie aż prezydent zmieni się na opozycyjnego w 2025, a potem
@proteinov:
Referendum w tej sprawie jest absurdalne. Jeżeli odsuniemy emocje, wygodnictwo, a nawet moralność i spróbujemy przeanalizować aborcje tylko pod względem czystej zimnej logiki, to aborcja prowadzi do absurdu prawnego.
@Antorus: ja od zawsze jestem za aborcja postpernantalna, dziecko powinno wiedziec ze jak sie nie sprawdzi to idzie do utylizacji
@ImienioslawNazwiskowski:
1) Duda nic nie zawetuje, bo orzeczenie TK z 2020 nie zmieniło żadnej ustawy, zmieniło jedynie interpretację ciągle obowiązującej
Jedyna szansa na liberalne podejście PO to była Lewica, ale zamiast 20 posłów dla Lewicy więcej woleli wybrać postkomune z Trzeciej Nogi - kierunkiem jest wschód :-)
No właśnie, zakładasz, że to się uda zrobić od razu i dać jako "nagrodę pocieszenia" w oczekiwaniu na szerszą liberalizację po wyborach w 2025. Problem w tym, żeby móć wrócić do kompromisu, najlpierw musi się zmienić układ sił w TK, bo jak inaczej uchylić interpretację z 2020? Z obecnego składu, tylko trzem sędziom kończy się kadencja przed 2025. Nawet zakładając, że