Aktywne Wpisy
VaizardOmbre +23
Pierwszy raz od 2.5 roku zaczęło mi zależeć na relacji z nowo poznaną dziewczyną.
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
mickpl +598
Dziennikarz TVN24 zadał Glapie przydługie pytanie że kredyty som no drogie i co możemy z tym zrobić, jak zwiększyć dostępność.
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
To już lepiej używajcie leming, to miało większą siłę przebicia.
@AdamMechanik: dziwnym trafem używają hasła wymyślonego i promowanego przez ruskie trollownie
Fajnopolak to słowo jak kuc czy nie wiem, konfiarz czy inny foliarz
Sam papier g---o znaczy.
Zamiast
@AdamMechanik czym? xD
kolega @anisek i kolega @Towarzysz_Moskvin bardzo sprawnie to napisali. Od siebie dodam do definicji fajnopolaka przedstawionej przez nich to: welkomiasteczkowe zakompleksienione ułomy intelektualne z urojeniami wielkościowymi. Mają absolutnie zerowe pojęcie o polskiej polityce a tym bardziej jakiejkolwiek innej, a myślą, że jest inaczej pomimo swojej kompletnej nieznajomości tematu i totalnego braku ogłady. Tzw. buta i ignorancja. Fajnopolactwo jest wynikiem pedagogiki
@anisek: a ja mam wrażenie że resentyment (pol. ból d--y) szurów, biedaków, etc, że niektórzy szczęśliwie żyją i nie mają kompleksów
@wstanczyk: xDDD Przecież w fajnopolaku nie chodzi o powyższe ale o robienie z siebie fajnego na siłę a w rzeczywistości robienie z siebie kretyna. Taki fajnopolak bierze wszystkie fajne wg niego cechy zachodnich narodów, wzmacnia je x100 i przypisuje sobie, a więc udaje że nie jest Polakiem, jest ultraateistą, podąża za każdą,
@AdamMechanik: właśnie o to chodzi w tym określeniu. Fajnopolacy mają narcystyczne i przede wszystkim błędne pojmowanie siebie, jednocześnie cechują się pogardą do pozostałych, którzy nie podzielają ich zachwytu.
To trochę jak z homoseksualistami. Im też wydaje się, że wszyscy powinni im bić brawo, że uprawiają s--s z przedstawicielami tej samej