Aktywne Wpisy
VaizardOmbre +23
Pierwszy raz od 2.5 roku zaczęło mi zależeć na relacji z nowo poznaną dziewczyną.
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
mickpl +598
Dziennikarz TVN24 zadał Glapie przydługie pytanie że kredyty som no drogie i co możemy z tym zrobić, jak zwiększyć dostępność.
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
To już lepiej używajcie leming, to miało większą siłę przebicia.
@wstanczyk Uwielbiam ten mit "wykształconych, młodych, szczęśliwych ludzi" bo jak się bliżej przyjrzysz to masz zakompleksionych frustratów na antydepresantach po g---o uczelni. Taki Janusz z domem i pasatem jeżdżący co weekend na ryby to przy nich oaza szczęścia.
@Towarzysz_Moskvin: No ja wiem, że wy nie jesteście w stanie uwierzyć, że inni tak na serio żyją, więc zawsze to przedstawiacie ironicznie. Identyko, jak ruscy święcie przekonani, że zachód tak naprawdę nie ma żadnych wartości, tylko wszyscy to udają. Twoja sprawa, jak wolisz swoje bagienko. Uwierz mi, da się żyć bez obwiniania wszystkich dookoła
@AdamMechanik: Pisowcy nie. Konfederaci.
Nie wiem jak inni ale dla mnie to jest określenie na ludzi takich samych jak pisiory tylko nienawiść do innych jest zamieniona na politowanie i pasywną agresję.
@AdamMechanik: jak coś to tego słowa używają jedynie fajnokremlaki
@Towarzysz_Moskvin: No to czego próbuję ci zakazać? Czy tak sobie paplasz losowe słowa bez sensu?
Nie używajcie tego to samo zniknie
A czego ja próbuję ci zakazać? Chcę zaznaczyć że to ty użyłeś jako argumentu tej jak to nazywasz paplaniny pierwszy. ¯\(ツ)/¯
Napisała