Aktywne Wpisy

Trzeci Syn (dwanaście kilo #pdk) tydzień temu zawitał (powodzenia ze zmieszczeniem Rodziny w Yarisie), więc na nową drogę życia nowe wozidło. Idealnie się złożyło, termin odbioru był na czerwiec.
Super samochód. Foczka U DM-i Design.
Nic więcej nie trzeba (do przeciętnej, polskiej jazdy 6, czy 10 tysięcy kilometrów rocznie wokół komina).
Stosunek cena jakość torpeda (pierwsze modele Xiaomi koło roku 2013 vibes). Sąsiad obok też ma od trzech miesięcy i sobie
Super samochód. Foczka U DM-i Design.
Nic więcej nie trzeba (do przeciętnej, polskiej jazdy 6, czy 10 tysięcy kilometrów rocznie wokół komina).
Stosunek cena jakość torpeda (pierwsze modele Xiaomi koło roku 2013 vibes). Sąsiad obok też ma od trzech miesięcy i sobie
źródło: 829
Pobierz
rio574 +537
źródło: 1000068195
Pobierz

Mirki czy ktoś wie co grozi pracodawcy za fabrykowanie dowodów wypadku? Miałem wypadek w pracy nie z mojej winy, byłem na chorobowym, straciłem część wynagrodzenia. Poprosiłem grzecznie dział personalny po powrocie do pracy o anulowanie chorobowego i zwrot wynagrodzenia. Kazali iść do prawnika. Tak zrobiłem. Firma ubezpieczeniowa firmy, w której pracuję, wysłała sfabrykowane zdjęcia przedmiotu prawnikowi. Oczywiście to moja firma sfabrykowała dowód by nie wypłacić mi odszkodowania.
Ciekaw jestem co grozi w #uk za takie coś, pytam teoretycznie bo nic z tym robić nie będę. Czy jest to już przęstepstwo?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi