Aktywne Wpisy
hyperlink +29

RenkaRenkeMyje +482
Wykop już obalał deweloperów, rządy, acta i inne gówna, może czas zrobić mocną afere, żeby rząd wziął się za ograniczenie tych zasranych kundli bez kagańców i agresywnych ras wyprowadzanych na spacery przez właścicieli często mniejszych od nich? Jak nie będziemy wywierać presji to nigdy się nic nie zmieni.
#wykop #polska #psiarze
#wykop #polska #psiarze
źródło: temp_file8443835184365025685
Pobierz

mv c2f.jpg twodogswithdownsyndrome.jpg
#pdk
źródło: c2f
Pobierz@grubson234567 @UchoSorosa @deziom @Normie_Lurker it's over dla chłopa
źródło: Screenshot_2023-10-18_10-22-41
Pobierz@gardzenarodowcami no mają zaburzony obraz samych siebie. I co im zrobisz.
źródło: l3stkoToPedolibek
Pobierz#partiamem
Myliłem się ogromnie co do Bosaka, którego widziałem na topowym miejscu z list PiS już do tych wyborów. Za 4 lata to już pewniak, bo w międzyczasie powstanie nowa kucowska partia i wracając do korzeni zacznie walczyć z nacjolami, po stronie których zostanie zapewne
@Kryspin013: absolutnie się nie zgadzam. Równie "spalony" był w 2007 roku. W sumie nie, był znaaacznie bardziej spalony.
Frekwencja już się nie powtórzy.
l3stko przy nim to całkiem zdrowa jednostka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Bover: zobaczymy, na pewno obecne młode pokolenie (dzięki któremu oboalono PiS) nie zapomni rządów pisu
@Kryspin013: już to wcześniej gdzieś pisałem: za 5-8 lat przyjdzie do wyborów pokolenie o 180 stopni odwrotnym podejściu, z ciągotkami do "konserwatyzmu".