Wpis z mikrobloga

Gapciu opowiedz widzom czemu wziales hajs z UE jako kapital do Kambodzy mialo byc niby przedszkole w PL a jednak...3 tygodnie i wrotki..(440 tys zl)..opowiedz jak to płacisz na corke alimenty bo twoja zona Inez az walnela smiechem...( ͡° ͜ʖ ͡°) ta polska...PS co do odcinkow mowilem ze bedzie chlal za haks z idiotek i to robil..z Twarogiem ustawka piszcie do jej znajomych i bliskich .ja napisalem do jej ojca oraz siostry ze ten menel mial ich niby utrzymywać( ͡° ͜ʖ ͡°).#raportzpanstwasrodka
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sikacz: Niestety ale z rozkradzionych dotacji słabo rozliczają i to do tego stopnia, że bez przesłuchań świadków potrafią umorzyć postępowanie. Np. jedna moja firma była np. podwykonawcą dość sporego projektu w ramach programu finansowanego ze środków unijnych, który ostatecznie upadł ale moja firma nie otrzymała płatności od zleceniodawcy, który otrzymał pieniądze w kilku transzach na m.in. naszą pracę a ściemniał, że czeka na rozliczenie przez fundusz regionalny i na koniec
  • Odpowiedz
kradzionych dotacji słabo rozliczają i to do tego stopnia, że bez przesłuchań świadków potrafią umorzyć postępowanie. Np. jedna moja firma była np. podwykonawcą dość sporego projektu w ramach programu finansowanego ze środków unijnych, który ostatecznie upadł ale moja firma nie otrzymała płatności od zleceniodawcy, który otrzymał pieniądze w kilku transzach na m.in. naszą pracę a ściemniał, że czeka na rozliczenie przez fundusz regionalny i na koniec okazało się, że po prostu rozkradli
  • Odpowiedz
@heniekzespychowa: To może ktoś nielubiany albo inne powody. Mam trzy takie przykłady w których jeden nie zapłacił tylko mi 400k a częściowe płatności zdefraudował. W sumie może mnie dalej szczegółowo nie informowali ale nie przesłuchali nas nawet i podobno sprawę umorzyli. Gdyby nie było prawdą, że umorzyli i toczyłaby się w innym wątku poza zgłoszonym przez nas to chociażby przesłuchali kogokolwiek. W kwestiach nierozliczenia covidowych to wprawdzie niewątpliwie przypadki poniżej
  • Odpowiedz