@essos: @TylkoDuda123 Nic wspólnego z pandoragate, pogłoski o jego odejściu były już dużo wcześniej. Pewnie chodzi o hajs, Stanowski założy swój kanał i będzie miał większy kawałek tortu.
@essos: Panowie się na coś umówili. Miał być kanał sportowy z jakimiś tam małymi ustępstwami, typu HejtPark. Krzysiu natomiast skręcił trochę, a nawet więcej niż trochę w inną stronę, bo szybko okazało się, że ze sportowych zasięgów nie da się utrzymać całej ekipy. Jak to Stano często mówił, jak coś jest bez sensu to po co to robić. Po co ma swoimi formatami utrzymywać resztę, to takie pudrowanie trupa, bo
@kazal: a czy ja cos napisałem o pandoragate? To, ze gosc jest patusem wiadomo odkad zaczal tworzyc w internecie. Śliski typ ze sliskimi koneksjami, naczelny hipokryta i patus. Okres gdy michniewicz był trenerem +afera premiowa to festiwal żenady oraz fikołków. Watpie, ze wszystkim to pasowało i tyle.
Mój kumpel Wacuś, lat około 14. Dzisiaj dowiedzieliśmy się, że Wacuś ma raka, jesteśmy umówieni za 8 dni na uśpienie go... Przykro mi go i będę za nim tęsknił. Aż mi ciśnienie poszło... #koty #pokazkota #kumpel
@TylkoDuda123: Odpowiadałem zbiorczo Tobie i koledze wyżej, który otagował to "famemma". ;)