Aktywne Wpisy

annlupin +3
macie taki film co jest dla was najlepszy taki albo nie wiem życie wam zmienił

menelf +3
panowie nawet nie wiecie jak p--------e być samica 260zl fryzjer, 300zl ginekolog, 220zl dermatolog, 300 zl leki i to wszystko wciągu 1 tygodnia
edit: jeszcze hydraulik 250zl bo przeciez jako baba sama kibla nie bylabym w stanie sciagnac bo jestem k---a slaba, a wystarczylo sciagnac kibel i podciąć rury i bym to zrobiła gdybym uniosła porcelane ehhh
edit2: jeszcze krawcowej ubrania musialam zaniesc i bedzie 100zl luzno w dupe no ja p------e
edit: jeszcze hydraulik 250zl bo przeciez jako baba sama kibla nie bylabym w stanie sciagnac bo jestem k---a slaba, a wystarczylo sciagnac kibel i podciąć rury i bym to zrobiła gdybym uniosła porcelane ehhh
edit2: jeszcze krawcowej ubrania musialam zaniesc i bedzie 100zl luzno w dupe no ja p------e

No ale teraz jest pierwsza runda. I na niej należy się skupić.
źródło: zydopolin
Pobierza- pis pokazał, że można
b- struktur i narzędzi władzy nikt tak sobie nie odda
Niekoniecznie. Elektorat PiSu jest głuchy na niszczenie struktur państwowych. Elektorat opozycji oczekuje natomiast od niej powrotu do normalności. Co więcej, oczekuje od niej rozliczenia prawnego z poprzednią władzą. Jeżeli więc partie opozycyjne będą kontynuowały zawłaszczanie państwa i nie będą stawiać zarzutów pisowi, bardzo szybko stracą poparcie.
I oni to wiedzą.
NADAL NIE WIDZE RÓŻNICY MIĘDZY PIS A PEŁO, za peło też policja podlegała przepisom które peo ustanawiało czyli to to samo. Głosujcie na konfederacje, mówie wam będzie lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)