Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 75
bo mam dość pożytecznych i płatnych trolli wykopowych, którzy normalnym ludziom spamują non stop jakieś niemerytoryczne bzdury o Konfederacji

@ajron_men: Pro tip: jak się głosuje z zamkniętymi oczami to na liście Konfy nie widać szurów, faszolków i płaskoziemców.
  • Odpowiedz
  • 7
Łatwo być przeciwnym wszystkiemu co robi rząd kiedy się nie jest u władzy.

@theOstry: ale jakoś trzeba oceniać partie, które nie są u władzy. Np. jak reagują na poczynania obecnej władzy.
  • Odpowiedz
  • 4
Pro tip: jak się głosuje z zamkniętymi oczami to na liście Konfy nie widać szurów, faszolków i płaskoziemców.

@JPRW: a po co mam zamykać oczy, skoro mogę na nich po prostu głosować? To jakiś przymus, żeby wybierać idiotycznych kandydatów na listach?
  • Odpowiedz
@ajron_men: Niepotrzebnie się tak naprodukowałeś, gdyż przyczyna jest prosta: należysz do klasy właścicieli i dbasz o swoje interesy, więc głosujesz na ugrupowanie, które obiecuje raj dla prywaciarzy - dziki kapitalizm
  • Odpowiedz
a po co mam zamykać oczy, skoro mogę na nich po prostu głosować? To jakiś przymus, żeby wybierać idiotycznych kandydatów na listach?

@ajron_men: Szury i płaskoziemcy ci przeszkadzają, ale ludzie, którzy ich na tych listach umieścili to już nie. Szurów i płaskoziemców uważasz za idiotów, ale partia, której są członkami i działaczami jest merytoryczna i kompetentna.
  • Odpowiedz
Łatwo być przeciwnym wszystkiemu co robi rząd kiedy się nie jest u władzy. Będąc u władzy Konfa zrobiłaby dokładnie to samo.

@theOstry: bo ty Tak powiedziałeś...
  • Odpowiedz
  • 2
@JPRW: nie będę dyskwalifikował kandydata na którego oddam głos, bo w jakimś innym okręgu jest ktoś, kto wierzy w szkodliwość 5G.

Tak samo nie zrobiłbym tego KO, bo ma ludzi, którzy głoszą zakaz sprzedaży samochodów spalinowych do 2030 r i 100% energii z OZE do 2040 r czy Romana Giertycha.

W przeciwieństwie do Ciebie głosuję na kandydata a nie na partię. Tak samo jak ktoś kto nie idzie do wyborów,
  • Odpowiedz
  • 0
Niepotrzebnie się tak naprodukowałeś, gdyż przyczyna jest prosta: należysz do klasy właścicieli i dbasz o swoje interesy, więc głosujesz na ugrupowanie, które obiecuje raj dla prywaciarzy - dziki kapitalizm

@Szumikk: jestem egoistycznym wyzyskiwaczem ludu ziemi, gdybyśmy mogli tylko wrócić do firm państwowych i kołchozów - tym razem na pewno by się udało, bo mamy inne czasy, technologie i innych ludzi.
  • Odpowiedz
bo są przeciwni aborcji na życzenie, która spowoduje jeszcze większe problemy z rozwiązłością kobiet

@ajron_men: Niby ścianę tekstu napisałeś, niby fajnie merytorycznie ale kontrolować czyjeś życie to byś chciał. Nie z nami te numery, bruner, julki są nasze.
  • Odpowiedz