Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
jako jedyna partia chcą wpiierdalac psy

@vartan: chyba była taka jedna, co nie widziała w tym nic złego i Sośnierz, który stwierdził, że dla niego nie ma różnicy między psem a innym zwierzęciem, które jemy. Brak takich punktów w programie i innych głosów, więc mnie nie interesuje, bo nie głosuję na Sośnierza

jawnie wyjść z EU

Nieprawda. Słuchałem dziś Mentzena i Bosaka i oni są za pozostaniem EU i nie przewidują referendum
  • Odpowiedz
@Usmiech_Niebios: tak, natomiast termin aborcji prawnej musi być <= terminowi legalnej aborcji (istnieje możliwość że brak wsparcia ojca przeważy szale czy zostawić czy nie). Pozostaje legalistyczne pytanie kto i jak ma kontrolować czy informacja o ciąży dotarła w terminie i tak dalej. Ale generalnie tak.
  • Odpowiedz
@ajron_men:
11) Bo po przeczytaniu wyjątków z afery FOZZ natrafiłem na informację, że wszystkie strony (w tym PC braci Kaczyńskich) czerpały korzyści z tejże afery. Wyrobiłem więc sobie dość mocny pogląd, że nie warto głosować na: (post)komunistów, (post)solidarnościowców i PSL (które jest spadkobiercą ZSL). Zostają więc: Konfederacja, PJJ albo Bezpartyjni Samorządowcy.
  • Odpowiedz
@ajron_men: nie musisz tłumaczyć, dlaczego glosujesz na Konfederację, bo spotka cię tu głównie hejt i wyśmiewanie. Trzymaj się swoich poglądów i tyle (jedyną pomoc jaká miałam w czasie tej rzekomej pandemii otrzymałam od lekarzy i prawników związanych w jakis sposób z Konfederacjá). Reszta lekarzy dzielnie pochowała się w swoich gabinetach przed pacjentami.
  • Odpowiedz
@ajron_men:

bo mają pomysły, które ostatecznie rozwiązują problemy ludzi w nieformalnych związkach

Nom, nierozwiązywalne małżeństwa załatwią sprawę ( ͡º ͜ʖ͡º)

jako jedna z nielicznych formacji nie chciała prowadzić romantycznej i
  • Odpowiedz
  • 0
Nom, nierozwiązywalne małżeństwa załatwią sprawę ( ͡º ͜ʖ͡º)

@BArtus: to dobrowolny postulat rozszerzający listę dostępnych opcji

Bo jako jedyni chcieli prowadzić
  • Odpowiedz
  • 0
@ajron_men I dlatego pis wygra. Zamiast głosować na ich największego przeciwnika aby pozbyc się pisu to głosujecie na małe partie. Co ci da, że zagłosujesz na konfederację skoro pis i tak będzie mieć większość i dalej będzie robić co chce.
  • Odpowiedz
  • 0
Co ci da, że zagłosujesz na konfederację skoro pis i tak będzie mieć większość i dalej będzie robić co chce

@Altru: mam nadzieję, że większości nie będzie miał. Ja głosuję za czymś a nie przeciwko czemuś. A jak nie ma za czym głosować, to nie głosuję w ogóle.
  • Odpowiedz
  • 0
@Usmiech_Niebios ja nie mam z tym problemu, mi ciąża nie grozi. Mnie stać na wyjazd. Ale tysiące panienek na wsi z ogarnięciem zerowym już nie. Mysle, że zdrowe dziecko to dość bardzo ważne i dla rodzica i dla społeczeństwa
  • Odpowiedz
jako jedyna partia była naprawdę antyimigrancka

@ajron_men: Przeicez Korwin na poaczaku był za wpuszczaniem imigrantów do Polski i chciał ich podrzucac pod granicę z Niemcami. Gdzie Niemcy zablokowaliby ja i zostalibysmy z emigrntami.

bo są najbardziej opozycyjni w stosunku do absolutnie tragicznych rządów PiSu, o czym świadczy brak zgodności z PiSem w głosowaniach
  • Odpowiedz
@vartan: ważne i popieram liberalny dostęp do aborcji, oraz aborcje prawną.
Ale rzeczy ważnych jest dość dużo, więc nie jest to dla mnie główny czynnik na postawie którego będę głosował.
Na przykład ustawa "antyprzemocowa" i to jak partie głosowały nad nią w sejmie jest dla mnie ważniejsze.
  • Odpowiedz