Aktywne Wpisy

RobieZdrowaZupke +18
Tam już się nie da wrócić
źródło: 201115173830812848
Pobierz
n0spRezydenta +26
#sebcel Jeremy Renner dołącza do sebcelwersum, piszcie kogo brakuje
źródło: 1000003515
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 201115173830812848
Pobierz
źródło: 1000003515
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@vartan: chyba była taka jedna, co nie widziała w tym nic złego i Sośnierz, który stwierdził, że dla niego nie ma różnicy między psem a innym zwierzęciem, które jemy. Brak takich punktów w programie i innych głosów, więc mnie nie interesuje, bo nie głosuję na Sośnierza
Nieprawda. Słuchałem dziś Mentzena i Bosaka i oni są za pozostaniem EU i nie przewidują referendum
@vartan: kto taki i gdzie tak postuluje?
11) Bo po przeczytaniu wyjątków z afery FOZZ natrafiłem na informację, że wszystkie strony (w tym PC braci Kaczyńskich) czerpały korzyści z tejże afery. Wyrobiłem więc sobie dość mocny pogląd, że nie warto głosować na: (post)komunistów, (post)solidarnościowców i PSL (które jest spadkobiercą ZSL). Zostają więc: Konfederacja, PJJ albo Bezpartyjni Samorządowcy.
Nom, nierozwiązywalne małżeństwa załatwią sprawę ( ͡º ͜ʖ͡º)
@BArtus: to dobrowolny postulat rozszerzający listę dostępnych opcji
@Altru: mam nadzieję, że większości nie będzie miał. Ja głosuję za czymś a nie przeciwko czemuś. A jak nie ma za czym głosować, to nie głosuję w ogóle.
@ajron_men: Przeicez Korwin na poaczaku był za wpuszczaniem imigrantów do Polski i chciał ich podrzucac pod granicę z Niemcami. Gdzie Niemcy zablokowaliby ja i zostalibysmy z emigrntami.
Ale rzeczy ważnych jest dość dużo, więc nie jest to dla mnie główny czynnik na postawie którego będę głosował.
Na przykład ustawa "antyprzemocowa" i to jak partie głosowały nad nią w sejmie jest dla mnie ważniejsze.