Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
- Najlepsze
- Wszystkie komentarze

"Szła w górę bez kasku, czekana i raków. Nie miała nawet raczków na butach. Namawiałem ją do zawrócenia i proponowałem, że również ją sprowadzę na dół. Ostrzegłem ją, że kilka dni wcześniej w tym miejscu zginęła osoba. Sam miałem na nogach raki, a w plecaku zapasowe raczki. Dwukrotnie zaproponowałem, że jej je dam. Zależało mi, żeby wróciła cało. Odmówiła i poszła dalej" — relacjonuje pan Michał Warchoł.

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
- Wynajem / rata + opłaty 3-4k
- leasing ok. 1k
- diva raz w tygodniu (wg Twojego przykładu 1,6k-2k)
- dobre jedzenie (np catering) + suplementy ok. 2k
No ok, w ten leasing to bym się nie pchał tak od razu. Zwłaszcza jak się mieszka w dużym mieście.
Wynajem/rata/opłaty - spokojnie w 3k się zmieści. Nie musi przecież mieć jako singiel 60m2 i 2-3
Taa a zobacz sobie ile wynosi średnia krajowa? A ile mediana? Tak wiem, pod stołem każdy dostaje w kopercie xd I sugerujesz że to ja jestem odklejony. Ja nie twierdzę że te 10k to jakiś gigantyczny life changer ale daje bardzo dużą swobodę. I jak ktoś pomimo tego nie potrafi ogarnąć sobie życia
Giga cope
Ty mieszkasz w Holandii z tego co pamiętam i nie potrafisz się przełamać i znaleźć divy. W stolicy k#rwa prostytucji. To o czym my mówimy. No i jeśli przeliczasz te 10k zł na holandię to się zgodzę