Aktywne Wpisy

M83_ +40
6 miesięcy stażu
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
źródło: image_picker_F46D1AC5-D9BC-4CC2-BF28-80B00760C2AA-51115-000036B9C3508A11
Pobierz
Kris26 +137
źródło: 1000000093
Pobierz

Hej #keto jakiś czas temu pytałem czy miał ktoś problem z biegunkami i generalnie ktoś tam coś odpisał ale nic ciekawego natomiast odkrylem problem dlaczego miałem biegunki więc się chce podzielić dla potomnosci xd
Generalnie to ich ilość zmniejszyła się jak zacząłem suplementowac megnez i potas (później dodałem więcej warzywek odpowiednich pod tym względem ) trochę to pomogło ale bez szału. Natomiast game changerem było zmniejszenie spożywania soli. Tak, soli. Bardzo dużo można przeczytać że jak się chodzi na siłkę biega itp itd to warto dodawać soli np do wody. Na keto tym bardziej. No to dodawałem, mała łyżeczka tu mała łyżeczka tam. Butelkę mam 2.7L więc praktycznie nie czułem w wodzie xd tu posolilem ogórki tam pomidorki i tak się kręciło.
Gdzieś przeczytałem że jak organizm ma za dużo soli(sodu) to ją wydala. No i pomyślałem że może za dużo jej jem. No i bingo. To było to (Oczywiście nie mogę być pewny na 100%). Co ciekawe to w tym czasie badałem elektrolity i każdy w normie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi