Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dcom: a jak waga/wzrost? jak cisnienie? moze Twoj organizm w taki sposob np reaguje na bardzo mocne nadcisnienie?
  • Odpowiedz
W sprawie boreliozy możesz zrobić test Elispot, niestety ~800zł i nawet jak wyjdzie dodatni, to większość lekarzy ci nie pomoże (niestandardowy test). Na zdjęciu przykład z WB i Elispot z jednego pobrania. Znam podobny przypadek po antybiotyku, tylko objawy były w samej głowie. Możesz spróbować Andrographis brać codziennie (jak nie dasz rady to krótka przerwa)
kaxx - W sprawie boreliozy możesz zrobić test Elispot, niestety ~800zł i nawet jak wy...

źródło: wyniki2

Pobierz
  • Odpowiedz
@dcom: bardzo chaotyczne te wpisy, był niby u neurologów i co mówili? Z tego co pisze to trzeba byłoby się skupić na tym, czy to nie są np migrenowe bole z aura. Mówi że go lekarze wyśmiewają i odsyłają do siebie nawzajem, z reguły takie coś w rzeczywistości okazywało się tym że Pacjent olewał albo nie rozumiał zaleceń i zamiast wracac na kolejna wizyte to szedl do innego. Dużo jakichś
  • Odpowiedz
@dcom tak żyje. Diagnozy mi nikt nie postawił, bo jeden lekarz uważa, że coś tam w zatokach jest, a drugi, że nie ma nic. Nie opierałem się na diagnozie jednego lekarza, bo ta bywa zawodna. Ostatecznie ogólnie nie wiadomo co mi dokładnie jest i czemu mam takie objawy. Większość twierdzi, że to nie od zatok, jeden, że tak. Zatoki leczyłem sterydami i innymi środkami, płukaniem, kroplami z efedryną, inhalacjami. Nic to
  • Odpowiedz
@Interstar jeśli krucho z kasą to możesz zapłacić tylko za Ana2 i potem dopłacić za Ana3 po otrzymaniu wyniku Ana2, że faktycznie jest jakas choroba autoimmunologiczna. możesz dopytać w lab, ale z tego co pamiętam trzymają próbkę krwi ileś dni dłużej, gdyby ktoś chciał zlecić dodatkowe badanie :)

ja o tym nie wiedziałam, ale u mnie i tak było pewne, że wyjdzie choroba autoimmunologiczna
  • Odpowiedz