Aktywne Wpisy

Naza_Dzikowski +22
Ja żem nigdy nie był konkwistadorem i nie zdobywał Ameryki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
matluck +91
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Liczę na spadek cen nieruchomości od razu po wyborach. Jeśli się to nie wydarzy to poczekam pewnie standardowo jak proponujecie na tagu 3-4 kwartały. Piszę z anonima, bo nie chcę z własnego konta (tym bardziej, że jestem team spadki od ponad roku) i chcę żebyście nie heheszkowali ze mnie pod moim nickiem.
Myślicie, że korekta 30% jest możliwa? Wiadomo, że tyle wynosiła marża deweloperów do tej pory, ale po ostatnich wzrostach to strzelam, że jest to bliżej 50%. Materiały tanieją, niektórzy na tagu, którzy się budują własnymi siłami mają fajnie wykończony dom za półdarmo. Bardzo tego zazdroszczę. Jeszcze brakuje 2-3 letniego lexusa na podjeździe i #wygranko
Celuję w takie przyszłościowe mieszkanie 55 metrów 3 pokoje. Myślicie, że w przyszłe wakacje w Warszawie takie mieszkanie za 500-600k będzie możliwe? Wiadomo, że płyta to i za 400 się znajdzie na Ursynowie, ale ja pytam o nowe budownictwo, z rynku wtórnego.
#nieruchomosci
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Nie bardziej niż to, że wpadniesz jutro pod samochód.
@mirko_anonim: to teraz będę musiał heheszkować ze wszystkich spadkowców po kolei
@mirko_anonim: Po co Wy sie tak ciągle słuchacie tych ludzi kiedy wzrośnie a kiedy spadnie? Nikt tego nie
@mirko_anonim: xD i w sumie to by wystarczyło za komentarz.
Przez rok ilość wniosków o kredyty była na poziomie 30% do roku poprzedniego i ceny spadły o 1-3% zależnie od miasta a ty liczysz na 30%? Czekaj dalej.