Aktywne Wpisy
D07IFP +10
W środę urodził mi się synek (pierworodny). Wiem, że Wykop to nie jest najlepsze miejsce na takie pytania, ale dziś jest niedziela i ciężko zasięgnąć rady specjalisty. Dlatego prośba o wsparcie żebym to jakoś dźwignął - nie tylko plusem na odwagę, ale może również odpowiedziami na moje wątpliwości.
-> Synek przespał pierwszą noc bez większych afer. I po karmieniu śpi raczej spokojnie w sensie czasem ma przez chwile szybszy oddech, albo sobie
-> Synek przespał pierwszą noc bez większych afer. I po karmieniu śpi raczej spokojnie w sensie czasem ma przez chwile szybszy oddech, albo sobie

amakuta +36
#kiszak Oj, Maćku z czatu, twoje tytuły filmów mają bardzo negatywny wydźwięk i robi się to powoli niesmaczne
źródło: obrazanko czesc 1
Pobierz

Izrael to starożytne lenno polskie i mamy do niego historyczne prawo.
#izrael #palestyna
źródło: 4-4
Pobierzźródło: awZ7XP4_460s
Pobierz@Francis_Drake: Królestwo niebieskie. W mojej opinii jeden z lepszych historycznych bitewniaków na poziomie Gladiatora.
źródło: 7m04ju
Pobierz@PlonacaZyrafa: Prawie napewno nie urodził się w Betlejem. Z dużym prawdopodobieństwem urodził się w Nazaret
Będzie nowa zwrotka do piosenki?
1) skazana prawomocnym wyrokiem na karę pozbawienia wolności za przestępstwo umyślne ścigane z oskarżenia publicznego lub umyślne przestępstwo skarbowe;"
Co do słów Piłata też nie masz racji: INRI (Jesus Nazarei Rex Judei) to prześmiewczy napis na krzyżu, de facto Jezus został skazany za uzurpowanie sobie tego tytułu.