Aktywne Wpisy

Greensy +98
Rozwiązanie na problemy tego świata
źródło: 1000069482
Pobierz#igrzyskabebzonow v6
niestety mam malo czasu pisac podsumowania, ale postaram sie takie zbiorcze z tygiodnia 4 i 5
w skrocie - jest zle
grubasy sa leniwe, tluste i glupie
serio
niestety mam malo czasu pisac podsumowania, ale postaram sie takie zbiorcze z tygiodnia 4 i 5
w skrocie - jest zle
grubasy sa leniwe, tluste i glupie
serio

@pyra_wykop: nie no wcale XD otwórz sobie wykop 16 października
nikt nie zmusza nikogo do oglądania jej
@jestem_tunowy: powiedz, że nie rozumiesz jak działa propaganda strachu bez mówienia o tym.
@Musakee: tak dbają o Polskę, że sami nas dojeżdżają propozycjami z KPO, podpisują FF55, manipulują cenami paliw i zamiast ograniczać wydatki podczas inflacji to jeszcze ją podsycają. Znów wyskoczysz z Tuskiem na widok niewygodnych faktów?
@Musakee: na tym polega właśnie polityka. Dokładnie to samo robi twój kochany PiS swoimi kiełbasami wyborczymi. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Musakee: doskonale to widać po np. niskiej inflacji, a nie czekaj, zaraz... XD
( ͡° ᴥ ͡°)
@Musakee: ale ja nie neguje tego, że inflacja spada. Tylko ktoś do niej doprowadził i nie był to Tusk. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Musakee: pewnie, że wojna i pandemia miała wpływ na inflację ale świat nie jest czarno biały, wpływ na inflacje ma również dodruk pieniądza, zawyżanie cen paliw i rozdawnictwo. Poza tym kto był u władzy podczas pandemii, chyba nie Tusk? Można było to rozwiązać inaczej nie doprowadzając do upadku wielu przedsiębiorstw.
@Musakee: opanuj
@Musakee: jak zawsze zakładasz coś ku czemu nie masz żadnych podstaw w ramach jakiejś dziecinnej pyskówki. Doskonale sobie zdaje sprawę, że w porównaniu z UE mamy tanie paliwa ale jak to zazwyczaj bywa rzeczywistość jest troszeczkę bardziej skomplikowana niż podają ją propagandówki.
@Musakee: przyjmuje, przecież przyznałem ci rację w pewnych kwestiach. Może przeczytaj to jeszcze raz na spokojnie bo chyba nie zrozumiałeś treści. Ty po prostu oczekujesz, że każdy będzie ci przytakiwał do głupot które powtarzasz po TVP. Gdy zaczniesz samodzielnie analizować sytuację, a nie tylko powtarzać zauważysz, że wizja TVP nie do końca pokrywa się ze stanem faktycznym. ( ͡° ͜ʖ ͡°)