✨️ Obserwuj #mirkoanonim Czy istnieją łóżka i materace o szerokości 200cm ale o długości jedynie 190? Mam taką sytuację że pokój który będę chciał umeblować jako sypialnię jest co prawda długi na 4,8 metra, ale za to szeroki na jedynie 2,36 (według rzutu, więc realnie pewnie może być nawet trochę mniej). Łóżko postawię najprawdopodobniej prostopadle do długiej ściany, ale chciałbym jednocześnie zachować deczko miejsca na przechodzenie. Oboje z różową mamy mniej niż 180cm wzrostu (tak wiem, przegrywy z nas) więc wydaje się że te ucięte 10cm z standardowej dwusetki nie powinno przeszkadzać, a dałoby komfortową przestrzeń do przedostania się na drugą stronę łóżka.
Czy istnieją łóżka i materace o szerokości 200cm ale o długości jedynie 190? Mam taką sytuację że pokój który będę chciał umeblować jako sypialnię jest co prawda długi na 4,8 metra, ale za to szeroki na jedynie 2,36 (według rzutu, więc realnie pewnie może być nawet trochę mniej). Łóżko postawię najprawdopodobniej prostopadle do długiej ściany, ale chciałbym jednocześnie zachować deczko miejsca na przechodzenie. Oboje z różową mamy mniej niż 180cm wzrostu (tak wiem, przegrywy z nas) więc wydaje się że te ucięte 10cm z standardowej dwusetki nie powinno przeszkadzać, a dałoby komfortową przestrzeń do przedostania się na drugą stronę łóżka.
#mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #meble #sypialnia #wykonczenia #lozko #sen
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Nie dziwie się, że dodałeś anonimowy wpis. Ciężko użyć google, amebo?
https://www.google.com/search?q=materac+200x190&oq=materac+200x190&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyCQgAEEUYORiABDIICAEQABgWGB4yCggCEAAYDxgWGB7SAQg0MTUxajBqN6gCALACAA&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Komentarz usunięty przez autora
@dran2 przy szerokości 180 i łóżku wzdłuż pokoju i tak nie zmieszcze szafek nocnych
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi