Aktywne Wpisy
P4ncak3 +324
Szlag człowieka trafia. Roczniki 85-00 dostały od Polski tylko i wyłącznie wysokie ceny nieruchomości, wysokie stopy procentowe, zniszczona demografię, zerowe szanse na emeryturę, wysoka inflację i wojnę przy granicy. Jak ktoś jest zdrowy, uczył się za granicą lub prywatnie, pracuje na etacie i nie jest znajomym krolika to został tak wyruch w 4 litery jak nikt. Kiedy jakieś protesty?
I nie, roczniki po 00 jeszcze nie miały czasu wejść na rynek pracy
I nie, roczniki po 00 jeszcze nie miały czasu wejść na rynek pracy
Ganyel +30
Poniedziałek rano, juleczka jedzie do korpo. Obowiązkowe śnieżno - białe buciki, cieliste rajstopki, obcisły kostium i rozpuszczone blond włosy. I nadzieja, że jakiś chad albo mokebe zauważy...
#dupeczkizprzypadku #rajstopyboners #p0lka #blackpill
#dupeczkizprzypadku #rajstopyboners #p0lka #blackpill
źródło: temp_file1367881040660325195
Pobierz

Na razie to Ty i et consortes macie obsraną zbroje, bo nie znalazłem ani jednego spośród was, który by się założył o głupie 1000 zł na cel charytatywny. Jak nie masz 1000 zł albo ich strata zmieni
@ajron_men: to że akurat to są głosowania ważne, to
arbitralnywybór tworzącego tekst pod tezę. Kto inny może sobie wybrać inne głosowania jako ważne i pokazać że to konfa ma ich najwięcej. W teście latarnika 50% odpowiedzi się pokrywa dla konfy a 25% dla lewicy.Tymczasem nie możesz zaprzeczyć że na całej osi społecznej konfa się zgadza z pisem jak żadna inna
@assninja: zostały wyłączone głosowania typu głosowania o przerwę, które nie wnosiły nic do legislacji. Wszystkie inne były uwzględnione. To nie jest arbitralny wybór pod tezę, ale ustalona i sensowna metodologia.
a liczymy nieformalną koalicję typu konfa nagle dziwnie często popiera pis a ich rodzina wskakuje na stołki SSP?
@assninja: ok fajnie :)
Doprecyzujmy:
- jeśli liczba mandatów konfederacji i PISu zaraz po wyborach będzie < większość, to co wtedy robimy? Zakład jest dalej ważny czy nieważny? Dla mnie bez różnicy,
@ajron_men: no to jak z kukizem, to po prostu widać że robi jak Kaczyński każe xD
obaj płacimy, żeby zakład miał jakąś wagę i zawsze się spełnił
@assninja: to jest ewidentne, ale musisz doprecyzować warunki nieformalnej koalicji, żeby nie było tak jak teraz, jak Konfederacja wstrzyma się od głosowania nad jedną ustawą, to zaraz tutejsze neuropki twierdzą, że to nieformalna koalicja PiSu
proponuję, że muszą być spełnione niektóre spośród warunków, żeby uznać koalicję za
No i teraz Demagog widzę dobry- jak dementował szurskie teorie to była inna śpiewka.
Konfa wchodzi w koalicję z KO. Programu KO nie zrealizują bo zbyt progresywny dla Konfy. Programu Konfy nie zrealizują bo zbyt konserwatywny dla KO.
Jedyne co mogą zrobić razem to rozliczyć tych bandytów co rządzą teraz. Wyciągają z teczek wszystkie ich afery, wyłapują wszystkich liderów itp. Robią to -ale nie mogą zrealizować niczego innego
https://wpolityce.pl/polityka/665161-bosak-marszalkiem-sejmu-z-konfederacji-warunek-rozmow
Szybko poszło. Miało byc wywracanie stolika, a jest szarpanie laski xD
@To_ja_moze_pozamiatam: specjalnie wybrałem źródło, które jest w miarę obiektywne i które ludziom przeciwko Konfederacji powinno leżeć - jak widać nie leży. Nie wiem po co jakieś dopiski o szurach, skoro nie o tym toczy się dyskusja.
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Trzy-kroki-prowadzace-do-powstania-rzadu-7755483.html
Jak myślisz, jaki scenariusz będzie najbardziej prawdopodobny? Jakaś koalicja inna niż Konfa-PiS? Przyspieszone wybory? Bo mi najbardziej jednak śmierdzi scenariusz w którym Bosak tłumaczy