Aktywne Wpisy

TTedbundYY +4
Hej mam pytanie mam 15 letniego kota ostatnio takie coś na grzbiecie mu sie zrobiło jak temu zaradzić? i dlaczego takie coś się pojawiło? jakieś maści, kremy warto zakupić?
#weterynaria #koty #weterynarz #zwierzeta #kiciochpyta
#weterynaria #koty #weterynarz #zwierzeta #kiciochpyta

źródło: ooon
Pobierz
Tom8 +30
#badoo Mam od niej lajka, mam 35 lat, i powiem wam , ze dziwnie się czuję, na co taka stara baba liczy. A na tym Badoo pełno takich

źródło: temp_file2295976807873123386
Pobierz
#samochodoza #prawojazdy #parkowanie #mistrzowieparkowania #zielenmiejska #przyroda #polska #lublin #kierowcy
źródło: 370118071_620962380245931_3950582377859697999_n
Pobierzźródło: 9fe02d92f6cf3ca975b72b7f7c58ff39_std_crd_1260
PobierzKierowcy są winni.
@Pituch: w strefie parkowania możesz parkować wszędzie, gdzie przepisy tego nie zabraniają.
Na żywo może to widać lepiej, ale ze zdjęcia bez opisu bym nie zauważył, że cokolwiek jest źle
@El_Trufel:
@Pituch: To chyba nie tak działa. W strefie płatnego parkowania można pobierać opłaty tylko od wyznaczonych miejsc. Jeśli są miejsca, gdzie prawo nie zabrania parkować, a zarządca ich z jakiegoś powodu nie oznaczy, to możesz tam legalnie zaparkować, ale nie musisz płacić. Poprawcie mnie, jeśli się mylę.
@Janusz_Rekina: Na chodnik. Ziemia przykryta włókniną, to nie chodnik. Obstawiam, że żaden pieszy, w przeciwieństwie do powyższych kierowców, nie miałby problemu z rozróżnieniem tych dwóch.
I tak jak pisałem już wyżej, zgaduję, że ten okrągły znak to zakaz zatrzymywania.
No, to że kierowcy samochodów to debile to już akurat udowodniliśmy - jak nie zagrodzisz wjazdu słupkami, betonowymi murkami czy zaporami przeciwczołgowymi to rozjadą dosłownie wszystko. I potem dziwić się,