@bo-banley: opozycja jest wtedy kiedy trzeba pokrzyczeć o dyskryminacji kobiet. kiedy trzeba głosować za kolejnym rozdawnictwem nagle podziały dziwnym trafem znikają xD
kiedy trzeba głosować za kolejnym rozdawnictwem nagle podziały dziwnym trafem znikają xD
@johnex74: Koalicja Polska w całości przeciw, a prawackie wypopki ciągle piszą, że to tacy sami "socjaliści", jak PiS i PO. Czyli jednak jest to jakaś alternatywa dla katolicko-szurskich oszołomów z Konfy?
@bo-banley: pis i po jedno zlo. @Ryshieq jak masz dowody ze konfa jest ruska partia to propnuje zglosic to na policje. ale nie zrobisz tego bo tylko powtarzasz co na wyborczej napisali xD
@staggermeister_: nie popieranie rozczeniowych wymagan ukrainy to juz prorosyjskosc? idz sie w leb jebnij i zwal sobie konia do flagi ukrainy, trollu xD a jak masz jakies argumenty to zglos je do abw
idz sie w leb jebnij i zwal sobie konia do flagi ukrainy, trollu xD
@calinowski: no jasne, konfiarska dychotomia nie pozwala dopuszczać do myśli, że istnieją inne postawy niż lizanie rowa Putinowi i kartoflom z Białorusi w stylu k*rwina i jacusia wilka, a waleniem konia do ukraińskiej flagi ( ͡°͜ʖ͡°)
@bo-banley: KO sciagali za hajs z całej Polski w setkach autobusach Stałem w korku tych autobusów dziś każdy nawet miał swój numerek i napis że od komisji obywatelskiej.
@calinowski Chyba oszalałeś, że ja cię będę uczył obsługi wyszukiwarki i że w ogóle mi zależy na tym żeby jakiś random z internetu zmienił zdanie. Ze skrajnie zindoktrynowanymi ludźmi typu wyborcy konfy, pisu i lewicy nie ma sensu w ogóle dyskutować.
Przecież od lat wiadomo, że sytuacja się powtórzy. Jak był niski poziom, można było wyjechać koparkami i pogłębić. Wtedy woda by sobie przepłynęła bez problemu.
Meanwhile kuce #polityka
źródło: o67t8eh5eh5ew4
Pobierzźródło: IMG_2325
Pobierzźródło: 69011e7778b6ccb2ff26ce6a7647b75ead4dce0e7c4213733496c2b6b7e8b839
Pobierz@johnex74: zapytaj profesora bosaka co sadzi o 500+ ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@johnex74: Koalicja Polska w całości przeciw, a prawackie wypopki ciągle piszą, że to tacy sami "socjaliści", jak PiS i PO. Czyli jednak jest to jakaś alternatywa dla katolicko-szurskich oszołomów z Konfy?
@calinowski: xDDDD
Wiadomka, dwa lata opowiadania się po proputinowskiej stronie wcale nie znaczą, że k0nfiarze to ruskie onuce
@calinowski: no jasne, konfiarska dychotomia nie pozwala dopuszczać do myśli, że istnieją inne postawy niż lizanie rowa Putinowi i kartoflom z Białorusi w stylu k*rwina i jacusia wilka, a waleniem konia do ukraińskiej flagi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Stałem w korku tych autobusów dziś każdy nawet miał swój numerek i napis że od komisji obywatelskiej.
źródło: Screenshot_20231001-191429_Meme Generator
Pobierz