#nieruchomosci #kredythipoteczny Pamiętam jak brałem kredyt na mieszkanie w 2012, ogólnie panowała tu szydera i pogarda względem kredyciarzy, bo najlepiej było wyjechać do Hansa na szparagi i kupić za gotówkę...Albo mieszkać u starych i oszczędzać. Tak radziły wykopky, bo kredyty to było wtedy największe zło. Za rok mieszkanie będzie spłacone a przy tych śmiesznych ratach nawet tego nie odczuwałem. Pamiętajcie żeby zawsze robić odwrotność tego co radzą wykopky
@PfefferWerfer: też pracowałem w 2013 w wakacje za granicą, ale przywiozłem mniej (chyba z 11-12k). Z ciekawości - robiłeś dwa etaty, polowałeś na łabędzie w parku czy jakim cudem aż tyle zaoszczędziłeś?
@PanKapibara: Miałem wtedy 8 GBP na godzinę jako operator maszyny stolarskiej, w tygodniu robiłem 55-60h, to były wakacje po maturze a przed studiami więc prawie 5 miesięcy stuknęło.
@Autohandel_lawety24pl: Miałem na myśli UK, błąd myślowy jak pisałem poprzedniego posta. Same Niemcy wtedy nie były tak popularne bo do 2011 nie można tam było legalnie pracować nawet, Holandia/UK/Irlandia były na topie.
@Autohandel_lawety24pl: Ja brałem w 2019, czyli w sumie już była ta fala wzrostów i niedługo potem stopy wystrzeliły, wziąłem bodajże 380-400k i już jest spłacone.
Tak samo na wykopie był hejt na kredyciarzy, śmiech, że zaraz będą spadki, a ludzie po kule się ładują itp itd, @mickpl jeszcze przed wyjazdem na X codziennie wieszczył spadki.
Dziś kredyt spłacony, mieszkania w tym samym bloku i ten sam metraż wystawione za
@obywatelw: Spłacam 15 lat i zaraz spłacę a ty dalej piszesz nienawistne komentarze z piwnicy u starej. Kolejny wykopek inwestor milioner magnat na rynku nieruchomości z d--y wzięty
Pamiętam jak brałem kredyt na mieszkanie w 2012, ogólnie panowała tu szydera i pogarda względem kredyciarzy, bo najlepiej było wyjechać do Hansa na szparagi i kupić za gotówkę...A
@Autohandel_lawety24pl: Na Wykopie zdążyła się dokonać wymiana pokoleniowa od 2012, ale jedno się nie zmieniło. Jak Ci coś Wykopki radzą to rób odwrotnie xD
Pamiętam jak brałem kredyt na mieszkanie w 2012, ogólnie panowała tu szydera i pogarda względem kredyciarzy, bo najlepiej było wyjechać do Hansa na szparagi i kupić za gotówkę...Albo mieszkać u starych i oszczędzać. Tak radziły wykopky, bo kredyty to było wtedy największe zło. Za rok mieszkanie będzie spłacone a przy tych śmiesznych ratach nawet tego nie odczuwałem. Pamiętajcie żeby zawsze robić odwrotność tego co radzą wykopky
źródło: IMG_9750
PobierzTak samo na wykopie był hejt na kredyciarzy, śmiech, że zaraz będą spadki, a ludzie po kule się ładują itp itd, @mickpl jeszcze przed wyjazdem na X codziennie wieszczył spadki.
Dziś kredyt spłacony, mieszkania w tym samym bloku i ten sam metraż wystawione za
chłop 30 średnich pensji z 2012 spłaca 15 lat
@Autohandel_lawety24pl: Na Wykopie zdążyła się dokonać wymiana pokoleniowa od 2012, ale jedno się nie zmieniło. Jak Ci coś Wykopki radzą to rób odwrotnie xD
@Autohandel_lawety24pl: i dalej panuje XDDDD
źródło: IMG_5573
Pobierz