Wpis z mikrobloga

#nieruchomosci #kredythipoteczny
Pamiętam jak brałem kredyt na mieszkanie w 2012, ogólnie panowała tu szydera i pogarda względem kredyciarzy, bo najlepiej było wyjechać do Hansa na szparagi i kupić za gotówkę...Albo mieszkać u starych i oszczędzać. Tak radziły wykopky, bo kredyty to było wtedy największe zło. Za rok mieszkanie będzie spłacone a przy tych śmiesznych ratach nawet tego nie odczuwałem. Pamiętajcie żeby zawsze robić odwrotność tego co radzą wykopky
A.....l - #nieruchomosci #kredythipoteczny
Pamiętam jak brałem kredyt na mieszkanie w...

źródło: IMG_9750

Pobierz
  • 111
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PfefferWerfer: też pracowałem w 2013 w wakacje za granicą, ale przywiozłem mniej (chyba z 11-12k). Z ciekawości - robiłeś dwa etaty, polowałeś na łabędzie w parku czy jakim cudem aż tyle zaoszczędziłeś?
  • Odpowiedz
@Autohandel_lawety24pl: Ja brałem w 2019, czyli w sumie już była ta fala wzrostów i niedługo potem stopy wystrzeliły, wziąłem bodajże 380-400k i już jest spłacone.

Tak samo na wykopie był hejt na kredyciarzy, śmiech, że zaraz będą spadki, a ludzie po kule się ładują itp itd, @mickpl jeszcze przed wyjazdem na X codziennie wieszczył spadki.

Dziś kredyt spłacony, mieszkania w tym samym bloku i ten sam metraż wystawione za
  • Odpowiedz
Pamiętam jak brałem kredyt na mieszkanie w 2012, ogólnie panowała tu szydera i pogarda względem kredyciarzy, bo najlepiej było wyjechać do Hansa na szparagi i kupić za gotówkę...A

@Autohandel_lawety24pl: Na Wykopie zdążyła się dokonać wymiana pokoleniowa od 2012, ale jedno się nie zmieniło. Jak Ci coś Wykopki radzą to rób odwrotnie xD
  • Odpowiedz