@Zuzka_z_Bornholmu: ja p------e a pamiętam czasy generatora jak jeszcze robił heheszkowy kątęcik, mógł przy tym zostać a nie w--------ć się w robienie z rocka faszysty i feminizm
@Bomfastic: @Devasto27 Uderz w stół a cuckoldy się odezwą xd dobrze "chłopaki"... macie prawo być kim jesteście a ja mam prawo mieć o was taką a nie inną opinię ( ͡°͜ʖ͡°)
@inflacja_biedaku: Zauważ, że ludzie patrzący na to zdroworozsądkowo stają albo w obronie gargamela albo chociażby podchodzą do tematu bez większych emocji - mimo, że wcześniej krytykowali go niejednokrotnie w innych sprawach. Najazd na chłopaczka idzie przede wszystkim od środowisk w których dopiero co siedział - tam cancel culture jest religią i tak trzeba. W końcu gargamel też jest wyznawcą tej religii i sam się ostatecznie postanowił skancelować. Woke to ciężka
@Zuzka_z_Bornholmu: Dlaczego każdy z tych feministów, wielkich obrońców i moralizatorów, wygląda (właściwie to jest) na irytującą ciotę której chce się zrobić trwałą krzywdę za sam wygląd i wyraz ryja?
@Zuzka_z_Bornholmu: czyli przychlast szarpanki broni gargamela? Powaznie? Zarzuca dziewczynie pomówienia? Przeciez tą lejba w pinglach sama się przyznała, że ta jego byla mówiła prawdę xD
Prawactwo to ciężka i śmiertelną choro a psychiczna.
źródło: d44b0c878380e906f2bf0a9facb0ef3e425ec240fa7b00ed8dfdb730f025de4c
PobierzPrawactwo to ciężka i śmiertelną choro a psychiczna.