Aktywne Wpisy

jarzynka +804
#lekarz100k #konowalposting
Branżowy portal dla konowałów postuluje, aby płacić lekarzom od procedury jak w USA. Oczywiście z pominięciem takiego szczegółu, że konowały w USA muszą same wywalić wcześniej $250k na swoje studia. Doskonały pomysł. Kopiujmy najmniej efektywny system na świecie.
Branżowy portal dla konowałów postuluje, aby płacić lekarzom od procedury jak w USA. Oczywiście z pominięciem takiego szczegółu, że konowały w USA muszą same wywalić wcześniej $250k na swoje studia. Doskonały pomysł. Kopiujmy najmniej efektywny system na świecie.
źródło: 1000119432
Pobierz
cierpka-rzodkiewka +127

Miraski drogie, najlepiej z #bytom ale nie tylko :3 otóż mam zamiar zakupić mieszkanie w Bytomiu, tak w Bytomiu, co omijać a gdzie szukać? Czy Moniuszki jest w porządku? Na Dworcowej też mi się parę kamienic odnowionych podoba. Proszę o pomoc.
A, i jeszcze niech mi ktoś powie czemu to mieszkanie jest tyle warte
https://www.otodom.pl/pl/oferta/zobacz-filmik-tanio-warto-ID4lO9Q
Razem ze sprzętami i dogodnosciami w nim zrobionym ono powinni kosztować co najmniej 100 tysi więcej, no i okolica też niezła, bo Szombierki..
#nieruchomosci #kiciochpyta #zakupmieszkania #mieszkanie #slask
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Napisz do mnie na priv z pytaniami, bardzo dobrze znam Bytom i doradzę gdzie i jak.
Bo ja swego czasu znalazłem mapy z m.in. ryzykiem szkód górniczych i nikt się nie rozdrabniał, tylko dosłownie całe miasta na Śląsku zakreskowane i fajrant.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz