Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +75
Jak łykend, to #rozdajo wiadomo ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Do zdobycia jest ponownie karta podarunkowa o wartości 100 zł, jednak tym razem do wyboru: Decathlon, Zalando, Biedronka, RTV Euro
Do zdobycia jest ponownie karta podarunkowa o wartości 100 zł, jednak tym razem do wyboru: Decathlon, Zalando, Biedronka, RTV Euro
źródło: Rozdajo JakDorobic
Pobierz
Hibod +161
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: image_720
Pobierz@Returned: Jednak u kobiet to razi bardziej.
Czytanie ze zrozumieniem widzę nie jest twoja mocną stroną, spoko. W żadnym stopniu go nie usprawiedliwiłem, nawet sam wspomniałem, że to go nie usprawiedliwia. Za to wy cały czas patrzycie tylko przez pryzmat jednej strony. Gdyby tylko tacy ludzie jak wy mieli osądzać, posiadając szczątkowe informacje bez próby zagłębiania się, to dzisiaj Johnny Depp i wiele mu podobnych gdzie druga strona w konflikcie wyszło, że też miała wiele za uszami
@pedros92: to nie tak, żę nie rozumeisz lasek, ty nie rozumiesz ludzi. Tak samo chłop mógłby dawać się manipulować, nie dostrzegać że skala patologii w związku wymaga jego zerwania wbrew uczuciom i przywiązaniu, mieć syndrom sztokholmski itd.
@
Środowiska lewicowe i środowiska LGBT to jedne z najbardziej dwulicowych, toksycznych i kanibalistycznych środowisk w których można przebywać. Jak tylko uznają cię za wroga to wyłania się z nich największe s-----------o, a tak to tolerancja i wszyscy super. xD
@szybki_zuk: Bo są kobietami. Serio nie odrzuca cię, jak rozmawiasz kobietą, a ona klnie jak szewc? Już druga osoba mi to pisze i jestem przerażony, jak mężczyźni mają obniżone standardy. Sam nie używam wulgaryzmów w rozmowach poza pracą i to naprawdę nie jest takie trudne.
@pedros92: xDDDDDDDDDDDDDDDD