Aktywne Wpisy

S_T_A_L_K_E_R_ +275

elo_kebab +6
Jak się czujecie z tym, że u nas w 99% robi się OUTSOURCING I CRUDY. Nie masz szans na ciekawe wyzwania inzynieryjne. U nas nie ma R&D w programowaniu. Musisz celować w jakieś AI/ML stanowiska albo cybersecurity, całkowicie inna działka niż: web-dev, dev, devOps, testy, cloud architect itd.
W devie ciągle tylko klepanie - @RestController, @autowired, @Trasanctional, RESTy, CRUDy, Kafki, Redisy, Elasticsearche. S3 i Lambdy. Kubernetesy. Robota
W devie ciągle tylko klepanie - @RestController, @autowired, @Trasanctional, RESTy, CRUDy, Kafki, Redisy, Elasticsearche. S3 i Lambdy. Kubernetesy. Robota

https://youtube.com/shorts/cD8MTk5uGFQ?si=rE46zygDMkTOYmtf
Przecież ta reakcja na wyniki to złoto...
Tej Babie od frontu ideologicznego zwarło synapsy. Jeszcze gość zszokowany pod koniec, a ona, że "musimy kończyć..."
Dziennikarze są żałośni.
Udowodnili to podczas pandemii, strajków bab, wojny i już w tej kampanii.
Fajny temat poruszyłeś. Ja na przykład nie widzę jak mozna to zrobić poza spokojem i wytykaniem.
Można np. mieć 20% i olewać wszystkich. i wybierać tylko tych ogarniętych. no ale nie mamy 20%
Wasza partia nie jest w polityce od wczoraj i myślę, że doskonale wiecie, że na przychylność
No to mam pytanie: Jak temu przeciwdziałać? jak się bronić i nie być spychanym?
Czy moze teza.jest błędna? Że spychani jesteśmy, bo ja tego nie czuję.
Wynik mógł ich zdziwić, bo oni zajmują się jednak poważną polityką, a nie kucostwem co się zawsze zbiega na wszystkie internetowe sondy xD
poważną. tyrzień przygotowywali orkę którą Bosak wciągną nosem