Aktywne Wpisy
Wookash071 +36
Mam takiego jegomościa pod blokiem. Od dłuższego czasu dostaje jeść. Latem siedział na słonku, szukał mnie i czasem siostry po jedzenie. Podjeżdżałem pod blok o 2 w nocy to wybiegał znikąd za każdym razem. Jakby wiedział, że to ja.
Trochę mnie martwi ta pogoda. U mnie strasznie nie fajnie wieje i pada gęsty przelotny deszcz. To wpuściłem go do klatki schodowej, rozłożyłem mu koc który siostra my wyniosła. Wniosłem miske i dałem
Trochę mnie martwi ta pogoda. U mnie strasznie nie fajnie wieje i pada gęsty przelotny deszcz. To wpuściłem go do klatki schodowej, rozłożyłem mu koc który siostra my wyniosła. Wniosłem miske i dałem
lakukaracza_ +53
#powodz Serce pęka
ślady hamowania i chyba najgorsze w tym wszystkim jest to, że ten wykolejeniec nie hamował tam gdzie jest strzałka w strone napisu BMW widać delikatne ślady opon i tor poślizgu KIA w stronę barierek, przed tymi śladami nie było żadnego hamowania ze strony BMW, gość w nich wjechał jak taran, jeszcze brałem pod uwagę scenariusz, że może ta KIA puszczając kierunek już zjeżdzał na prawy pas a typ z BMW w tym czasie go chciał minąć z prawej strony ale nie ma takiej opcji bo widać na zdjęciach zmasakrowany lewy tylni bok kijanki. Jeżdżę sporo po eskach i autostradach i widzę co ludzie odwalają na drogach ale takie przypadki jak ten to jest coś niewyobrażalnego dla mnie, to jest chyba najtragiczniejszy wypadek jaki widziałem i pomyśleć, że to mógłby być ktoś z nas z rodzina, to jakaś masakra, dodatkowo tak niefortunnie się stało że ta ilośc iskier od barierek zapaliła paliwo co jeszcze spotęgowało tragizm tego wypadku. Ciekaw jestem jak to się dalej potoczy ale jak słyszę, "z niewiadomych przyczyn kia wjechała w barierki" to się krew gotuje w żyłach.
#bmw #kia #policja #wypadek #csiwykop #polskiedrogi #bandycidrogowi #a1
@szszszszszszsz: nie wiesz co tam się stało: spokojnie mogę sobie wyobrazić, że kia zareagowała na mruganie dość szybko by uznać że chciał nie przeszkadzać wariatowi, jednocześnie dość spokojnie by samemu wyprzedzić to co chciał wyprzedzić i jednocześnie na tyle wolno by niecierpliwemu było za wolno
@Python:
@filip_k5: No tak zderzenie było jakieś 3s potem. To daje 240km/h.
@jabadabadupka: oczekiwanie od dorobkiewicza sumienia to trochę strata czasu i zasobów
@Escalade: Wskaż mi miejsce, gdzie stwierdziłem, że nie należy robić afery. No wskaż. Albo zamknij ryja i siadaj dalej do piwnicy.
Biedaki piją wódę, tacy kolesie wciągają kokę. Po kokainie miałby. Prędzej wciągnął kreskę.