Aktywne Wpisy

hansoloxd +312
Jakieś 4 lata temu kupiłem w salonie samochód. Do samochodu dołączony został VOUCHER (vide zdjęcie).
Tak, dobrze kojarzycie, Holiday Park zasłynął w czasie powodzi z przerwania wałów koparką aby ratować osrodek (było nawet śledztwo)
Z racji tego ze kupon za rok traci ważność postanowiłem spróbować go wykorzystać i zacząłem rezerwacje na stronie.
Aby
Tak, dobrze kojarzycie, Holiday Park zasłynął w czasie powodzi z przerwania wałów koparką aby ratować osrodek (było nawet śledztwo)
Z racji tego ze kupon za rok traci ważność postanowiłem spróbować go wykorzystać i zacząłem rezerwacje na stronie.
Aby

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Cinek88 0
#mecz zawinił coś Szczęsny? Bo nie mam jak oglądać
#gargamel #lgbt #lewica #bekazlewactwa #bekazpodludzi #takaprawda #drama
źródło: maxresdefault (15)
Pobierzpamietasz margot? ten/to ktore spalo z zukowska ktora forsuja w telewizji?
nie powinno cie to dziwic ze teczowe trapy sa z powrotem zamieniane na baby, nagle zaczelo przeszkadzac ze trapy biora udzial w zawodach
najwidoczniej niedlugo znikna, nikt nie bedzie pamietac o tych cudach
Zupełnie tak jakby ludzie wszędzie byli hipokrytami. Co za przypadek.
Chodzi bardziej o tą świadomość, że w tej grupie "walczących" szczerze znajdą się też tacy, którzy robią to tylko dla dobrego PR, a poza kamerami są wręcz większymi homofobami niż ONR lol
@karix98: ja nie rozumiem skąd się biorą takie "tuzy" intelektu które myślą że ludzie na lewo czy pro lgbt tak myślą xD
każdy kto ma chociaż te 74iq wie o tym że korpa robią to dla szmalu ameryki nie odkryłeś każdy debil to
@karix98: otóż nie. Wszyscy kumaci są świadomi istnienia zjawiska pinkwashingu.
Tylko prawicowe homofoby mają swoje święto 1 czerwca (albo okazjonalnie kak przy tej aferze), kiedy ogłaszają wszystkim, że jakieś EA Sports w Arabii nie ustawiło tęczowej flagi na profilowym.
Np. Netflix, Disney, Pixar?
W swoich dziełach, bywa że na ,,siłę" dają kogoś z LGBT, co wielu oglądaczom się nie podoba, więc nie płacą za filmy lub rezygnują z VOD.