Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@karix98: lewidza to wraca do swoich pierwotnych oblechow typu feministki i sld

pamietasz margot? ten/to ktore spalo z zukowska ktora forsuja w telewizji?

nie powinno cie to dziwic ze teczowe trapy sa z powrotem zamieniane na baby, nagle zaczelo przeszkadzac ze trapy biora udzial w zawodach

najwidoczniej niedlugo znikna, nikt nie bedzie pamietac o tych cudach
  • Odpowiedz
@karix98: Ale o czym ty gadasz? Co nie można już walczyć nie wiem o prawa osób lgbt do ślubu chociażby? Uwazasz że na pewno muszą kłamać bo w twojej głowie się nie mieści że ktoś nie chce dyskyminować innych ze względu na orientacje tak jak ty to robisz? xd
  • Odpowiedz
@karix98: Wcale a wcale nie przypomina mi to skrajnych prawaków których przyłapują na gejowskich orgiach. Tak samo jak księży.

Zupełnie tak jakby ludzie wszędzie byli hipokrytami. Co za przypadek.
  • Odpowiedz
ludzi nigdy to nie dotrze że to jest czysty biznes kiedy marki wstawiają flagę LGBT na profilowe bo robią lekki szum wokoło siebie a lewica się cieszy

@karix98: ja nie rozumiem skąd się biorą takie "tuzy" intelektu które myślą że ludzie na lewo czy pro lgbt tak myślą xD
każdy kto ma chociaż te 74iq wie o tym że korpa robią to dla szmalu ameryki nie odkryłeś każdy debil to
  • Odpowiedz
to jest czysty biznes kiedy marki wstawiają flagę LGBT na profilowe bo robią lekki szum wokoło siebie a lewica się cieszy i inni podobni im ludzie że ktoś ich wspiera XD

@karix98: otóż nie. Wszyscy kumaci są świadomi istnienia zjawiska pinkwashingu.
Tylko prawicowe homofoby mają swoje święto 1 czerwca (albo okazjonalnie kak przy tej aferze), kiedy ogłaszają wszystkim, że jakieś EA Sports w Arabii nie ustawiło tęczowej flagi na profilowym.
  • Odpowiedz
@karix98: co powiesz z firmami, które obrywają za to że wspierają LGBT?
Np. Netflix, Disney, Pixar?
W swoich dziełach, bywa że na ,,siłę" dają kogoś z LGBT, co wielu oglądaczom się nie podoba, więc nie płacą za filmy lub rezygnują z VOD.
  • Odpowiedz