Aktywne Wpisy
wykopowa_ona +1675
Mirki, to dziś!
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
kishibashi +137
Co za p------a akcja. Dziewczyna mnie obudziła, że jakaś kobieta przeraźliwie krzyczy pomocy na ulicy, wybiegłem z domu w samych spodenkach, boso xd i... to j----e pijane karynisko broniło się przed wracaniem do domu tak że obudziło kilka ulic xd
O co chodzi z tym znudzeniem się? 300 potrafią przyspieszać 0-100 w 5-6s (czyli jak całkiem niezłe auto), palą niedużo i jeżdżą maksymalnie 150 kmh, a w sumie nawet samochodem to jest dość szybko. W recenzjach też są bardzo chwalone. Czy to wlaśnie chodzi, o to że jak się pojeździ 300 to potem zaraz chce się przesiadać na coś co jeżdzi 200+ i przyspiesza w 2s? #motocykle #motocykl #motocyklisci
Chyba ze myślisz o lataniu po lesie i żwirowniach to taka lekka 300 jest idealna.
@lubie_samochody: Moje założenia co do sposobu eksploatacji motocykla też się mocno rozjechały z praktyką. Chociaż nie jestem fanem upalania i jazdy do odciny to aktualnie również jestem zdania, że takie małe pierdziki nie mają sensu jeśli mocno nie przemawiają za nimi np. finanse. Musisz kupić ten pierwszy motocykl i samemu pojeździć żeby się rozpoznać w temacie, ale jak kupisz od razu większy
Wszystko kwestia jakie masz plany. Czy jesteś wysoki, czy chcesz jeździć daleko czy blisko, czy z bagażem, czy z plecaczkiem.
Ja kupiłem 600 (fz6s1) na pierwsze Moto i jestem zadowolony. I można pałować do 250 kmh, i można w trasę pojechać.
Zwyczajnie 600 są dość uniwersalne i można sobie na nich najłatwiej wyrobić swój gust.
Ja już wiem że chciałbym turystycznego litra. Ale na spokojnie
@lubie_samochody: taaa 6s z 35KM jak jesteś karłem ważysz 35 kg i masz automatyczną skrzynię biegów. To i tak by się nie udało.
Argumenty o tym jak chłop wygląda na takim małym moto - ja jak jadę to nie znam nikogo na drodze, nikt mnie nie rozpoznaje na tej drodze, mam w dupie co o mnie myśli, liczy się dla mnie czy
Gx
@proweniencja: oczywiście, że tak, tylko że przed zakupem pierwszego motocykla się ich nie zna. No więc przed zakupem pierwszego moto można bazować na doświadczeniach innych osób, które też niedawno zaczynały, a wśród tych przeważa opinia że lepiej mieć od razu coś dorosłego.
@prostynick: no właśnie - więc po