Aktywne Wpisy

annlupin +19
wgl jakie filmy na walentynki najlepiej

Iudex +48
O esuu, rzadko tramwajem jeżdżę i zapominam, że w cenie biletu jest kino darmowe xD
Wsiadłem i trwała kontrola. Typ nie chciał okazać dokumentów, mówił ze nie ma, chciał zwiewać, wysiadać etc. Ale ewidentnie przedawkował internetowych prawników. Sypał teksty typu:
- nie mam obowiązku się legitymować
- nie muszę jechać dalej jak chcę wysiąść, to jest porwanie
- pchał się na kontrolerkę i mówił, że ona narusza jego nietykalność
Wsiadłem i trwała kontrola. Typ nie chciał okazać dokumentów, mówił ze nie ma, chciał zwiewać, wysiadać etc. Ale ewidentnie przedawkował internetowych prawników. Sypał teksty typu:
- nie mam obowiązku się legitymować
- nie muszę jechać dalej jak chcę wysiąść, to jest porwanie
- pchał się na kontrolerkę i mówił, że ona narusza jego nietykalność

Czy z polską / słowiańską / wschodnioeuropejską, skórą jest coś nie tak pod kątem perfum? Co wejdę na polską odsłonę fragrantici to widzę znacznie więcej krytyki trwałości i projekcji perfum. Tyczy się to wszelkich kategorii, tańszych, droższych, niszowych, cytrusowych, słodkich...
Sam mam ogromny problem z tym, że perfumy mojej skóry się nie trzymają i tu przy okazji zapytam, macie jakieś sposoby na to? Jakos daliście radę to zmienić? Testowałem do tej pory jako podkład Molecule01, ale bardzo mocno zmieniał mi zapach właściwych perfum. I nie, nie jest tak, że akurat ja ich nie czuję, bo nos staje się obojętny (najczęstsza i marna rada).
#perfumy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
Sposoby na uzyskanie lepszych parametrów? Jedyny pewny - większa albo powtórna aplikacja. Możesz też aplikować perfumy na rzeczy i włosy. Trzecia rzecz, co do której jednak nie mam pewności, to zadbanie o skórę